Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Trzy Skisła Sraków
irek Tactiek 433
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 24.7
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski geeft de bal voor. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco haalt uit met een fantastische trap. Zgórka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Skisła Sraków 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Lelka de bal. Barucco is nu in balbezit. Barucco passt de bal in één keer door. Serfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Szabat heeft problemen om de bal te vangen. Szabat geeft een hoge lob. Monferrino speelt de bal door. Klungelig pakt Serfel de bal. Serfel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Serfel de bal. Moriri is nu in balbezit. Moriri met een sublieme pass. Serfel rent richting de bal. Serfel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barucco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Duffield neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Skisła Sraków 2:0

17e minuut.
Kozik met een sublieme pass. Moriri speelt de bal door. Klungelig pakt Barucco de bal. Serfel rent richting de bal. Serfel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Duffield onderschept slim de pass. Duffield geeft een lange en hoge pass. Kozik met een sublieme pass. Daar is Barucco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barucco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Skisła Sraków 3:0

26e minuut.
Monferrino met een sublieme pass. Kozik rent richting de bal. Kozik passt de bal met de wreef. Barucco is nu in balbezit. Barucco haalt uit met een fantastische trap. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Serfel geeft een lange en hoge pass. Duffield rent richting de bal. Duffield passt de bal in één keer door. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco schiet op doel. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barucco is nu in balbezit. Barucco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Skisła Sraków 4:0

38e minuut.
Serfel passt de bal met de wreef. Barucco rent richting de bal. Barucco draait met de bal, schiet en ... Zgórka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Szabat verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Szabat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duffield met de inworp. Serfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Skut passt de bal met de wreef. Sądowicz rent richting de bal. Baldvinsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldvinsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 30%, Skisła Sraków 70%.
Wisła Trzy - Skisła Sraków 4:0

49e minuut.
Barucco passt de bal in één keer door. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri passt de bal zonder na te denken. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Skisła Sraków 5:0

60e minuut.
Serfel kopt de bal weg. Fiutowski is nu in balbezit. Barucco onderschept slim de pass. Barucco draait met de bal, schiet en ... Zgórka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Skisła Sraków 6:0

67e minuut.
Fiutowski geeft een hoge lob. Inworp. Duffield met de inworp. Klungelig pakt Serfel de bal. Serfel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Zgórka met een harde bal richting middenveld. Moriri kopt de bal weg. Daar is Barucco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barucco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Skisła Sraków 7:0

74e minuut.
Duffield rent richting de bal. Duffield speelt de bal door. Serfel rent richting de bal. Moriri rent richting de bal. Moriri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt Serfel de bal. Serfel draait met de bal, schiet en ... Szabat probeert de bal aan de voet te houden. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco draait met de bal, schiet en ... Zgórka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kotyurgin passt de bal zonder na te denken. Moriri is nu in balbezit. Moriri passt de bal in één keer door. Barucco is nu in balbezit. Barucco schiet op doel. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barucco schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 19%, Skisła Sraków 81%.
Wisła Trzy - Skisła Sraków 7:0