Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orlikowcy Wisła Trzy
433 Tactiek irek
33% Balbezit 67%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Katolik de bal. Antonie rent richting de bal. Antonie speelt de bal door. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Duffield is nu in balbezit. Duffield probeert naar een medespeler te passen. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Duffield heeft problemen om de bal te vangen. Duffield schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Marczuk probeert naar een medespeler te passen. Vegas is nu in balbezit. Vegas passt de bal zonder na te denken. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:1

12e minuut.
Jaranowski probeert de bal aan de voet te houden. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas probeert naar een medespeler te passen. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kozik passt de bal zonder na te denken. Barucco probeert naar een medespeler te passen. Duffield rent richting de bal. Duffield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield verovert de bal door een tackle van achteren. Duffield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:2

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Prusik niet meer kan verder spelen. Niewolski komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk schiet op doel. Niewolski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:3

28e minuut.
Kićko trapt de bal weg. Barucco kopt de bal weg. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Niewolski trapt de bal weg van het doel. Polczyk probeert de bal met de borst te controleren. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Serfel speelt de bal door. Tokgözlü is nu in balbezit. Kozik probeert naar een medespeler te passen. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Antonie kan de bal niet met de borst controleren. Antonie passt de bal met de wreef. Kićko controleert de bal met de borst. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orlikowcy 85%, Wisła Trzy 15%.
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:4

52e minuut.
Duffield onderschept slim de pass. Duffield passt de bal met de wreef. Marczuk rent richting de bal. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Niewolski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kozik heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:5

54e minuut.
Vegas verovert de bal door een tackle van achteren. Vegas geeft een hoge lob. Jaranowski probeert de bal aan de voet te houden. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:6

58e minuut.
Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyurgin speelt de bal door. Vegas probeert naar een medespeler te passen. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Niewolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Antonie rent richting de bal. Duffield rent richting de bal. Duffield passt de bal zonder na te denken. Vegas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaranowski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:7

65e minuut.
Duffield met een sublieme pass. Vegas met een sublieme pass. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:8

66e minuut.
Antonie speelt de bal door. Vegas rent richting de bal. Vegas probeert naar een medespeler te passen. Duffield kan de bal niet met de borst controleren. Duffield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kićko heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie is nu in balbezit. Antonie draait met de bal, schiet en ... Niewolski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:9

70e minuut.
Barucco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie speelt de bal door. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:10

71e minuut.
Tokgözlü heeft problemen om de bal te vangen. Tokgözlü geeft een hoge lob. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kićko de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik met een sublieme pass. Duffield kan de bal niet met de borst controleren. Marczuk rent richting de bal. Marczuk schiet op doel. Niewolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Duffield de bal. Duffield passt de bal met de wreef. Jaranowski heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk rent richting de bal. Marczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duffield rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:11

79e minuut.
Kićko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vegas met de inworp. Duffield heeft problemen om de bal te vangen. Duffield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü probeert naar een medespeler te passen. Kozik speelt de bal door. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niewolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niewolski met een sublieme pass. Kozik kopt de bal weg. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kozik speelt de bal door. Daar is Duffield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffield geeft de bal voor. Daar is Marczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Antonie met een sublieme pass. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield is nu in balbezit. Marczuk rent richting de bal. Marczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:12

90e minuut.
Antonie rent richting de bal. Marczuk rent richting de bal. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orlikowcy 89%, Wisła Trzy 11%.
FC Orlikowcy - Wisła Trzy 0:12