Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Władcy Fallusa MA Cest Caesar
Dotyk Michałka. Tactiek some_new_3
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.9 gemiddelde waardering 53.1
matig Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


7e minuut.
Daar is Airinei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski is nu in balbezit. Airinei maakt een afschuwelijke overtreding. Airinei krijgt een gele kaart. Fronczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Fronczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitka maakt een snoekduik en kopt de bal. Mattavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Picero bereikt de bal nog maar net als eerste. Picero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Miemiec geeft een lange en hoge pass. Mitka kopt de bal weg. Agustín is nu in balbezit. Picero verovert de bal door een tackle van achteren. Picero draait met de bal, schiet en ... Mattavelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - MA Cest Caesar 0:1

14e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Picero is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Türkata ... Strafschop! Türkata is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Picero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gołyga neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - MA Cest Caesar 0:2

17e minuut.
Gołyga met een sublieme pass. Pržulj heeft problemen om de bal te vangen. Pržulj geeft de bal voor. Picero krijgt zijn hoofd ertegen. Mattavelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Mattavelli probeert naar een medespeler te passen. Oziewicz met een sublieme pass. Pržulj rent richting de bal. Pržulj probeert naar een medespeler te passen. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattavelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - MA Cest Caesar 0:3

23e minuut.
Cota geeft een lange en hoge pass. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Picero verovert de bal door een tackle van achteren. Picero haalt uit met een fantastische trap. Mattavelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Picero is nu in balbezit. Picero speelt de bal door. Mitka is nu in balbezit. Mitka haalt uit met een fantastische trap. Mattavelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fronczewski passt de bal in één keer door. Gołyga speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een hoge lob. Mitka krijgt zijn hoofd ertegen. Mattavelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal in één keer door. Picero heeft problemen om de bal te vangen. Picero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - MA Cest Caesar 0:4

38e minuut.
Gołyga heeft problemen om de bal te vangen. Gołyga probeert naar een medespeler te passen. Pržulj met een sublieme pass. Mitka rent richting de bal. Mitka schiet op doel. Mattavelli bokst de bal weg.

41e minuut.
Cota onderschept slim de pass. Pržulj rent richting de bal. Pržulj speelt de bal door. Mitka is nu in balbezit. Mitka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cota geeft een lange en hoge pass. Meretei kopt de bal weg. Pržulj geeft een lange en hoge pass. Mitka rent richting de bal. Mitka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 70%, MA Cest Caesar 30%.
Władcy Fallusa - MA Cest Caesar 0:4

46e minuut.
Fronczewski passt de bal in één keer door. Cork met een sublieme pass. Benkowski is nu in balbezit. Picero onderschept slim de pass. Picero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Benkowski speelt de bal door. Pržulj is nu in balbezit. Pržulj passt de bal met de wreef. Mitka rent richting de bal. Mitka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Picero rent richting de bal. Agustín rent richting de bal. Picero verovert de bal door een tackle van achteren. Picero schiet op doel. Mattavelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pržulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pržulj passt de bal in één keer door. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mitka de bal. Mitka draait met de bal, schiet en ... Mattavelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Saelens geeft de bal voor. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski geeft de bal voor. Picero rent richting de bal. Picero geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Mattavelli probeert wanhopig de bal te grijpen. Mitka rent richting de bal. Mitka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - MA Cest Caesar 0:5

58e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano speelt de bal door. Picero heeft problemen om de bal te vangen. Picero haalt uit met een fantastische trap. Mattavelli bokst de bal weg. Picero rent richting de bal. Picero schiet op doel. Mattavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Daar is Oziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oziewicz. Oziewicz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pržulj is nu in balbezit. Pržulj probeert naar een medespeler te passen. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitka schiet op doel. Mattavelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Saelens heeft problemen om de bal te vangen. Pržulj rent richting de bal. Pržulj speelt de bal door. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga speelt de bal door. Picero bereikt de bal nog maar net als eerste. Picero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano speelt de bal door. Gołyga heeft problemen om de bal te vangen. Picero is nu in balbezit. Picero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitka is nu in balbezit. Mitka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - MA Cest Caesar 0:6

81e minuut.
Benkowski geeft de bal voor. Picero probeert de bal aan de voet te houden. Fronczewski met een sublieme pass. Picero rent richting de bal. Picero schiet op doel. Mattavelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Cork geeft de bal voor. Picero rent richting de bal. Picero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - MA Cest Caesar 0:7

86e minuut.
Picero verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal zonder na te denken. Picero bereikt de bal nog maar net als eerste. Picero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 71%, MA Cest Caesar 29%.
Władcy Fallusa - MA Cest Caesar 0:7