Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CieniasyZeWsi Sedina
Normal Tactiek 4123
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


8e minuut.
Piro geeft de bal voor. Klungelig pakt Bryński de bal. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kornacki de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dyrcz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Piirala de bal onder controle te krijgen. Piirala speelt de bal door. Piro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piro schiet op doel. Pieniążek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:1

14e minuut.
Mazzanati speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Kornacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin passt de bal zonder na te denken. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Piirala kopt de bal weg. Klungelig pakt Kornacki de bal. Blahut onderschept slim de pass. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Medunjanin rent richting de bal. Rabiega is nu in balbezit. Medunjanin rent richting de bal. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Piirala met een sublieme pass. Rogowski is nu in balbezit. Piro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piro krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Piirala met een snelle inworp. Mazzanati kan de bal niet met de borst controleren. Mazzanati speelt de bal door. Medunjanin heeft problemen om de bal te vangen. Medunjanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:2

31e minuut.
Kornacki speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega onderschept slim de pass. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pieniążek trapt de bal weg van het doel. Rabiega kopt de bal weg. Blahut is nu in balbezit. Blahut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Piro de bal. Piro probeert naar een medespeler te passen. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap. Pieniążek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:4

36e minuut.
Kornacki probeert de bal aan de voet te houden. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzanati is nu in balbezit. Medunjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:5

40e minuut.
Cislaghi speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. Rabiega passt de bal met de wreef. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:6

42e minuut.
Bryński probeert naar een medespeler te passen. Komórka met een sublieme pass. Blahut is nu in balbezit. Blahut draait met de bal, schiet en ... Matyjasek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CieniasyZeWsi 85%, Sedina 15%.
CieniasyZeWsi - Sedina 0:6

46e minuut.
Kurański probeert naar een medespeler te passen. Rabiega rent richting de bal. Rabiega probeert naar een medespeler te passen. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap. Pieniążek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Pieniążek trapt de bal weg. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega passt de bal zonder na te denken. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut geeft een hoge lob. Matyjasek is nu in balbezit. Medunjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Radwański rent richting de bal. Punčo verovert de bal door een tackle van achteren. Punčo geeft een lange en hoge pass. Daar is Rabiega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:7

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Dyrcz de bal onder controle te krijgen. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz speelt de bal door. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:8

65e minuut.
Piirala is nu in balbezit. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Medunjanin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dyrcz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Piirala geeft een hoge lob. Blahut maakt een snoekduik en kopt de bal. Piro controleert de bal met de borst. Piro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matyjasek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:9

71e minuut.
Kornacki rent richting de bal. Mazzanati verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzanati geeft de bal voor. Piro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piro haalt uit met een fantastische trap. Pieniążek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński passt de bal met de wreef. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin schiet op doel. Pieniążek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Dyrcz geeft de bal voor. Inworp. Rabiega met een snelle inworp. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CieniasyZeWsi - Sedina 0:10

79e minuut.
Piirala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bandrowski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mazzanati verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzanati geeft een lange en hoge pass. Piro geeft een lange en hoge pass. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Punčo geeft een lange en hoge pass. Piro heeft problemen om de bal te vangen. Piro passt de bal met de wreef. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Rogowski de bal. Bandrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandrowski passt de bal zonder na te denken. Medunjanin heeft problemen om de bal te vangen. Medunjanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CieniasyZeWsi 83%, Sedina 17%.
CieniasyZeWsi - Sedina 0:10