Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTS ŚLIWOWICA KS Śląski Smoki
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten excellent
average Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
Stolarski probeert de bal aan de voet te houden. Ötvös geeft een hoge lob. Daar is Stramowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białożyński rent richting de bal. Białożyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:1

4e minuut.
Daar is Kukiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukiz met een sublieme pass. Foden speelt de bal door. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:2

7e minuut.
Gebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden rent richting de bal. Foden passt de bal met de wreef. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński schiet op doel. Cieślewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Foden geeft een hoge lob. Klungelig pakt Białożyński de bal. Sasin is nu in balbezit. Białożyński onderschept slim de pass. Białożyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Potěškoště speelt de bal door. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden passt de bal in één keer door. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:3

14e minuut.
Kukiz verovert de bal door een tackle van achteren. Kukiz met een sublieme pass. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadecki onderschept slim de pass. Szadecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gebert rent richting de bal. Foden verovert de bal door een tackle van achteren. Foden speelt de bal door. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Barczeski de bal. Potěškoště bereikt de bal nog maar net als eerste. Potěškoště met een sublieme pass. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Foden rent richting de bal. Klungelig pakt Białożyński de bal. Foden rent richting de bal. Foden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cieślewicz geeft de bal voor. Scuderi heeft problemen om de bal te vangen. Wąsik is nu in balbezit. Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gebert passt de bal zonder na te denken. Kukiz rent richting de bal. Kukiz passt de bal in één keer door. Białożyński rent richting de bal. Białożyński schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Foden is nu in balbezit. Barczeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczeski passt de bal met de wreef. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:4

38e minuut.
Potěškoště verovert de bal door een tackle van achteren. Potěškoště geeft de bal voor. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi geeft een hoge lob. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Diamandi probeert de bal met de borst te controleren. Diamandi passt de bal met de wreef. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:5

43e minuut.
Sasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasin geeft de bal voor. Foden kan de bal niet met de borst controleren. Foden schiet op doel. Cieślewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Białożyński heeft problemen om de bal te vangen. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Cieślewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS ŚLIWOWICA 73%, KS Śląski Smoki 27%.
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:6

47e minuut.
Białożyński heeft problemen om de bal te vangen. Sasin is nu in balbezit. Białożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Foden rent richting de bal. Foden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi met een sublieme pass. Foden met een sublieme pass. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:7

50e minuut.
Foden passt de bal zonder na te denken. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi geeft een hoge lob. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:8

53e minuut.
Cieślewicz trapt de bal weg. Ötvös kopt de bal weg. Białożyński met een sublieme pass. Daar is Foden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kukiz is nu in balbezit. Ötvös verovert de bal door een tackle van achteren. Ötvös speelt de bal door. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ötvös met een sublieme pass. Foden rent richting de bal. Foden passt de bal met de wreef. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gebert controleert de bal met de borst. Foden is nu in balbezit. Foden passt de bal in één keer door. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:9

65e minuut.
Ötvös met een sublieme pass. Klungelig pakt Foden de bal. Foden passt de bal met de wreef. Giermkowski rent richting de bal. Giermkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stolarski verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarski geeft een lange en hoge pass. Potěškoště bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden draait met de bal, schiet en ... Cieślewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden draait met de bal, schiet en ... Cieślewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diamandi zal de hoekschop nemen. Giermkowski is nu in balbezit. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. Sasin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Szadecki onderschept slim de pass. Szadecki passt de bal in één keer door. Sasin is nu in balbezit. Białożyński onderschept slim de pass. Białożyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:10

77e minuut.
Ötvös passt de bal met de wreef. Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Foden is nu in balbezit. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński schiet op doel. Cieślewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Giermkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barczeski de bal. Ötvös met een sublieme pass. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Cieślewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:11

86e minuut.
Klungelig pakt Szadecki de bal. Foden is nu in balbezit. Foden passt de bal met de wreef. Diamandi rent richting de bal. Diamandi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stramowski passt de bal in één keer door. Scuderi rent richting de bal. Scuderi probeert naar een medespeler te passen. Diamandi rent richting de bal. Diamandi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS ŚLIWOWICA 84%, KS Śląski Smoki 16%.
KTS ŚLIWOWICA - KS Śląski Smoki 0:11