Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnus044 minec
Attack Tactiek 442
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.3 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten solid
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Pfeiffer onderschept slim de pass. Pfeiffer met een sublieme pass. Kyriakoudis speelt de bal door. Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac onderschept slim de pass. Orahovac speelt de bal door. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - minec 0:1

15e minuut.
Pfeiffer speelt de bal door. Zátrok heeft problemen om de bal te vangen. Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski schiet op doel. Kudłaty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kudłaty trapt de bal weg van het doel. Orahovac kopt de bal weg. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

20e minuut.
Orahovac speelt de bal door. Klungelig pakt Pfeiffer de bal. Pfeiffer passt de bal in één keer door. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski passt de bal met de wreef. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - minec 0:2

25e minuut.
Asəfov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pfeiffer de bal. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kyriakoudis met een sublieme pass. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobrevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kyriakoudis geeft de bal voor. Zátrok springt en kopt de bal. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - minec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 80%, minec 20%.
Magnus044 - minec 0:3

46e minuut.
Jęczeń komt het veld opgelopen. Gonzalez komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pfeiffer met de inworp. Zátrok probeert de bal met de borst te controleren. Zátrok geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - minec 0:4

59e minuut.
Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer geeft de bal voor. Dobrevski kopt de bal weg. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis geeft een lange en hoge pass. Daar is Ołtarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pärnik rent richting de bal. Pärnik passt de bal zonder na te denken. Jęczeń speelt de bal door. Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pärnik probeert naar een medespeler te passen. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - minec 0:5

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyriakoudis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikakis is nu in balbezit. Nikakis geeft de bal voor. Zátrok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zátrok rent richting de bal. Zátrok passt de bal in één keer door. Daar is Dobrevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - minec 0:6

76e minuut.
Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. Dobrevski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ołtarzewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - minec 0:7

81e minuut.
Żydło is nu in balbezit. Żydło geeft een hoge lob. Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski draait met de bal, schiet en ... Kudłaty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pfeiffer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zátrok kopt de bal weg. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski schiet op doel. Kudłaty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnus044 - minec 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnus044 81%, minec 19%.
Magnus044 - minec 0:8