Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiosk Ruchu Unia Rzeszów
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Carewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polak met een snelle inworp. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiosk Ruchu - Unia Rzeszów 1:0

5e minuut.
Stoch speelt de bal door. Klungelig pakt Barańczyk de bal. Fogel rent richting de bal. Fogel haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Chomentowski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Amolador verovert de bal door een tackle van achteren. Małolepszy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amolador. Małolepszy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Małolepszy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Humiecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Polak de bal. Polak passt de bal in één keer door. Fogel is nu in balbezit. Fogel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Badziński met een snelle inworp. Barańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki is nu in balbezit. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Polak heeft problemen om de bal te vangen. Barańczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Amolador de bal. Stoch is nu in balbezit. Stoch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka speelt de bal door. Kojzar is nu in balbezit. Barańczyk onderschept slim de pass. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiosk Ruchu 52%, Unia Rzeszów 48%.
Kiosk Ruchu - Unia Rzeszów 1:0

70e minuut.
Barańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk passt de bal zonder na te denken. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stoch rent richting de bal. Stoch schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiosk Ruchu 34%, Unia Rzeszów 66%.
Kiosk Ruchu - Unia Rzeszów 1:0