Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0054
  • Stadion: sts Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3004
sts Pogoń Lwówek
Normal Tactiek 10.02.2024
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 34.8
matig Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Cimoszewicz is nu in balbezit. Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Śmietana passt de bal met de wreef. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tłokiński geeft de bal voor. Inworp. Ciuboată met de inworp. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stoica passt de bal zonder na te denken. Ciuboată probeert de bal met de borst te controleren. Ciuboată passt de bal zonder na te denken. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Cyps met een harde bal richting middenveld. Ciuboată rent richting de bal. Ramos rent richting de bal. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată geeft een lange en hoge pass. Cyps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk is nu in balbezit. Śmietana maakt een afschuwelijke overtreding. Śmietana is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Ramos probeert naar een medespeler te passen. Ciuboată is nu in balbezit. Ciuboată probeert naar een medespeler te passen. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sts 59%, Pogoń Lwówek 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sts - Pogoń Lwówek 0:0

68e minuut.
Ciuboată passt de bal in één keer door. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal zonder na te denken. Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mlynár geeft een lange en hoge pass. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz geeft de bal voor. Płotnikowski rent richting de bal. Płotnikowski schiet op doel. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sts 48%, Pogoń Lwówek 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sts - Pogoń Lwówek 0:0