Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marudne Dzidy Pogoń Lwówek
Normal Tactiek 10.02.2024
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 34
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Klungelig pakt Álvarez Mantilla de bal. Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski geeft een lange en hoge pass. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pogorzelski probeert naar een medespeler te passen. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski speelt de bal door. Álvarez Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Mantilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łukasiak trapt de bal weg. Kowalec kopt de bal weg. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Łukasiak trapt de bal weg van het doel. Álvarez Mantilla kopt de bal weg. Banaszkiewicz rent richting de bal. Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Śmietana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Álvarez Mantilla rent richting de bal. Álvarez Mantilla geeft een lange en hoge pass. Widzisz heeft problemen om de bal te vangen. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Śmietana rent richting de bal. Śmietana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Marszałkowski is nu in balbezit. Martínez Pujalte onderschept slim de pass. Martínez Pujalte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Śmietana de bal. Śmietana schiet op doel. Łukasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Anusiak geeft de bal voor. Marszałkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pogorzelski. Marszałkowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marszałkowski kan niet meer verder spelen. Chorabik komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Niewiarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec rent richting de bal. Kowalec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Niewiarowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anusiak de bal. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudne Dzidy - Pogoń Lwówek 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudne Dzidy 61%, Pogoń Lwówek 39%.
Marudne Dzidy - Pogoń Lwówek 0:1

50e minuut.
Álvarez Mantilla kopt de bal weg. Kryger speelt de bal door. Śmietana rent richting de bal. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. Styn controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Niewiarowski kopt de bal weg. Daar is Anusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Ciuboată geeft een lange en hoge pass. Śmietana rent richting de bal. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana onderschept slim de pass. Śmietana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Vlahuţă geeft de bal voor. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak passt de bal in één keer door. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pogorzelski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Syroka komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski onderschept slim de pass. Niewiarowski passt de bal in één keer door. Śmietana rent richting de bal. Śmietana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Álvarez Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Mantilla geeft een lange en hoge pass. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată schiet op doel. Łukasiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Inworp. Ciuboată met de inworp. Álvarez Mantilla is nu in balbezit. Ciuboată rent richting de bal. Ciuboată geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudne Dzidy 73%, Pogoń Lwówek 27%.
Marudne Dzidy - Pogoń Lwówek 0:1