Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrovia 1909 PFK GROTA
Barca Tactiek popo
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Czogalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czogalik geeft de bal voor. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Sadek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia 1909 - PFK GROTA 0:1

7e minuut.
Nae rent richting de bal. Nae passt de bal in één keer door. Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazoła passt de bal in één keer door. Furtok geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pazoła geeft een lange en hoge pass. Căpraru controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ochetan. Ochetan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Furtok geeft een hoge lob. Daar is Căpraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ochetan zijn tegenspeler op de grond. Ochetan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Weler niet meer kan verder spelen. Porębski komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Furtok onderschept slim de pass. Furtok passt de bal in één keer door. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap. Porębski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 1909 31%, PFK GROTA 69%.
Ostrovia 1909 - PFK GROTA 0:1

48e minuut.
Szadecki onderschept slim de pass. Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazoła geeft een hoge lob. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Raican geeft een hoge lob. Inworp. Furtok met de inworp. Nae is nu in balbezit. Nae haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 1909 44%, PFK GROTA 56%.
Ostrovia 1909 - PFK GROTA 0:1