Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Radomicko 19Widzew10
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Kranich de bal. Buzała rent richting de bal. Buzała passt de bal met de wreef. Kranich rent richting de bal. Kranich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Ślęzak de bal. Ślęzak geeft de bal voor. Buzała kopt de bal weg. Kranich rent richting de bal. Kranich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rąbek komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kranich passt de bal zonder na te denken. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gębka. Gębka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Radomicko 49%, 19Widzew10 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Radomicko - 19Widzew10 0:0

48e minuut.
Wielki met de inworp. Daar is Buzała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzała met een sublieme pass. Kranich is nu in balbezit. Kranich draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Kranich passt de bal met de wreef. Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buzała de bal. Buzała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Czysty de bal. Korbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbas passt de bal zonder na te denken. Rąbek rent richting de bal. Rąbek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - 19Widzew10 0:1

66e minuut.
Majkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kornek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Majkowski zijn tegenspeler op de grond. Majkowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kornek is nu in balbezit. Czysty rent richting de bal. Czysty passt de bal in één keer door. Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Korbas passt de bal in één keer door. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęzak maakt een afschuwelijke overtreding. Ślęzak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Radomicko 55%, 19Widzew10 45%.
Polonia Radomicko - 19Widzew10 0:1