Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
___________Ruch_chorzów___ Arsenał Wrocław
5 3 2 Tactiek 343
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen average


7e minuut.
Klungelig pakt van Gendt de bal. Piperis rent richting de bal. Piperis speelt de bal door. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski schiet op doel. Słyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Săvoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołomyjski geeft een lange en hoge pass. Gardynik rent richting de bal. Gardynik schiet op doel. Słyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - Arsenał Wrocław 0:1

18e minuut.
Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu met een sublieme pass. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski geeft de bal voor. Erdemsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kalemba geeft de bal voor. Frnka probeert de bal aan de voet te houden. Frnka passt de bal met de wreef. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gimalski geeft de bal voor. Inworp. Chatzioannidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ___________Ruch_chorzów___ 67%, Arsenał Wrocław 33%.
___________Ruch_chorzów___ - Arsenał Wrocław 0:1

53e minuut.
Gniza rent richting de bal. Gniza passt de bal in één keer door. Frnka speelt de bal door. Klungelig pakt Săvoiu de bal. Săvoiu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Săvoiu met de inworp. Klungelig pakt Kołomyjski de bal. Kołomyjski geeft een hoge lob. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - Arsenał Wrocław 0:2

61e minuut.
van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Piperis bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Codreanu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Gimalski geeft de bal voor. Márialigeti geeft een hoge lob. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu met een sublieme pass. Ciruelos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brumbaugh komt het veld opgelopen. Balaštík komt het veld opgelopen. Michoń komt het veld opgelopen. Frazzon komt het veld opgelopen. Kopaczewski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Brumbaugh passt de bal met de wreef. Franzoi met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Mat Ail de bal. Michoń is nu in balbezit. Michoń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Słyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gimalski geeft een hoge lob. Daar is Ceauşescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piperis geeft een lange en hoge pass. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
van Gendt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt passt de bal zonder na te denken. Codreanu rent richting de bal. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brumbaugh geeft de bal voor. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski geeft een lange en hoge pass. Michoń maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Kalemba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - Arsenał Wrocław 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ___________Ruch_chorzów___ 64%, Arsenał Wrocław 36%.
___________Ruch_chorzów___ - Arsenał Wrocław 0:3