Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolonusy Team ___________Ruch_chorzów___
Normal Tactiek 5 3 2
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 25.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Bimbrowski onderschept slim de pass. Bimbrowski probeert naar een medespeler te passen. van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Ceauşescu is nu in balbezit. Ceauşescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
van Gendt rent richting de bal. van Gendt passt de bal in één keer door. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolonusy Team - ___________Ruch_chorzów___ 0:1

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Gniza de bal onder controle te krijgen. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt speelt de bal door. Ceauşescu heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Strzykalski trapt de bal weg van het doel. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strzykalski met een harde bal richting middenveld. Arceusz kopt de bal weg. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolonusy Team - ___________Ruch_chorzów___ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolonusy Team 68%, ___________Ruch_chorzów___ 32%.
Bolonusy Team - ___________Ruch_chorzów___ 0:2

49e minuut.
Tihor controleert de bal met de borst. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Codreanu de bal. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolonusy Team - ___________Ruch_chorzów___ 0:3

51e minuut.
van Gendt passt de bal in één keer door. Bimbrowski is nu in balbezit. Ceauşescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşescu schiet op doel. Ałtyn probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolonusy Team - ___________Ruch_chorzów___ 0:4

53e minuut.
Daar is Codreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gendt speelt de bal door. Daar is Ceauşescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gniza met een sublieme pass. van Gendt controleert de bal met de borst. van Gendt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ceauşescu de bal. Ceauşescu draait met de bal, schiet en ... Strzykalski bokst de bal weg.

65e minuut.
Gimalski onderschept slim de pass. Gimalski passt de bal in één keer door. Codreanu met een sublieme pass. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Franzoi geeft de bal voor. van Gendt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolonusy Team - ___________Ruch_chorzów___ 0:5

77e minuut.
Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt onderschept slim de pass. van Gendt met een sublieme pass. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ceauşescu met een sublieme pass. Poniedziałek is nu in balbezit. van Gendt verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolonusy Team - ___________Ruch_chorzów___ 0:6

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chlebisz niet meer kan verder spelen. Słyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolonusy Team 63%, ___________Ruch_chorzów___ 37%.
Bolonusy Team - ___________Ruch_chorzów___ 0:6