Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spokojne Czasomierze MY Słowianie
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Caliński onderschept slim de pass. Caliński met een sublieme pass. Grabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan onderschept slim de pass. Pacan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Pekról is nu in balbezit. Pekról passt de bal zonder na te denken. Filanowskii probeert naar een medespeler te passen. Kopacki heeft problemen om de bal te vangen. Kopacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Szeregowy met een sublieme pass. Pacan heeft problemen om de bal te vangen. Zdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan onderschept slim de pass. Pacan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cubała speelt de bal door. Klungelig pakt Zdanowski de bal. Zdanowski geeft een hoge lob. Niźnik rent richting de bal. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spokojne Czasomierze 44%, MY Słowianie 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spokojne Czasomierze - MY Słowianie 0:0

66e minuut.
Zdanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pekról is nu in balbezit. Pekról met een sublieme pass. Kopacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacki schiet op doel. Berbecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Cwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl geeft een lange en hoge pass. Daar is Matuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopacki rent richting de bal. Kopacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grabski rent richting de bal. Grabski passt de bal met de wreef. Zdanowski is nu in balbezit. Caliński rent richting de bal. Caliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spokojne Czasomierze - MY Słowianie 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spokojne Czasomierze 54%, MY Słowianie 46%.
Spokojne Czasomierze - MY Słowianie 0:1