Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki KS żądło
4-4-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 16.3
excellent Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sancaktaroğlu speelt de bal door. Văduva is nu in balbezit. Sancaktaroğlu speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal met de wreef. Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krezus kopt de bal weg. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş geeft een lange en hoge pass. Páez rent richting de bal. Páez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 1:0

12e minuut.
Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu passt de bal zonder na te denken. Văduva is nu in balbezit. Văduva schiet op doel. Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 2:0

14e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. Sancaktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Oyen met een sublieme pass. is nu in balbezit. passt de bal zonder na te denken. Văduva rent richting de bal. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pecka is nu in balbezit. Oyen onderschept slim de pass. Oyen passt de bal in één keer door. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva draait met de bal, schiet en ... Szarpak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pecka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyen rent richting de bal. Oyen geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 3:0

23e minuut.
Peneş passt de bal met de wreef. is nu in balbezit. probeert naar een medespeler te passen. Văduva is nu in balbezit. Văduva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 4:0

28e minuut.
Jachvliani verovert de bal door een tackle van achteren. Jachvliani geeft een hoge lob. Văduva rent richting de bal. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Szarpak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Văduva probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyen is nu in balbezit. Oyen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Páez speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. passt de bal in één keer door. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sancaktaroğlu passt de bal in één keer door. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva speelt de bal door. rent richting de bal. haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 5:0

38e minuut.
Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu geeft de bal voor. Oyen kopt de bal weg. rent richting de bal. schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 6:0

40e minuut.
Sancaktaroğlu met een sublieme pass. Văduva rent richting de bal. Văduva geeft de bal voor. krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Łoza de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Peneş heeft problemen om de bal te vangen. Klonecki is nu in balbezit. Met opzet legt Peneş zijn tegenspeler op de grond. Peneş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 18%, KS żądło 82%.
Stare Pierniki - KS żądło 6:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szarpak niet meer kan verder spelen. Mordko komt het veld opgelopen.

58e minuut.
is nu in balbezit. geeft een hoge lob. Jachvliani geeft de bal voor. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Micewicz probeert naar een medespeler te passen. Sancaktaroğlu geeft een hoge lob. Krezus kopt de bal weg. Văduva rent richting de bal. Văduva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 7:0

66e minuut.
Sancaktaroğlu passt de bal in één keer door. rent richting de bal. passt de bal zonder na te denken. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 8:0

69e minuut.
Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu geeft de bal voor. Łoza heeft problemen om de bal te vangen. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 9:0

72e minuut.
Klungelig pakt Oyen de bal. Oyen passt de bal in één keer door. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 10:0

73e minuut.
Klungelig pakt Dyoniziak de bal. Dyoniziak passt de bal met de wreef. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. is nu in balbezit. De bal raakt de paal. rent richting de bal. schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 11:0

75e minuut.
Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus geeft een lange en hoge pass. Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal met de wreef. Sancaktaroğlu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Klonecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyen is nu in balbezit. Oyen passt de bal zonder na te denken. Văduva is nu in balbezit. Văduva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Mordko trapt de bal weg van het doel. Văduva met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Oyen speelt de bal door. Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal met de wreef. Văduva rent richting de bal. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lacunza geeft een lange en hoge pass. Văduva kopt de bal weg. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. Łoza probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sancaktaroğlu geeft een lange en hoge pass. geeft een lange en hoge pass. Pilch heeft problemen om de bal te vangen. Văduva rent richting de bal. Văduva schiet op doel. Mordko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Văduva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Văduva neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS żądło 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 15%, KS żądło 85%.
Stare Pierniki - KS żądło 12:0