Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makk United KS żądło
M a k k Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lichota kopt de bal weg. Pilch heeft problemen om de bal te vangen. Skorupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupka met een sublieme pass. Okoński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziadur zal de hoekschop nemen. Kordana controleert de bal met de borst. Kordana schiet op doel. Łoza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - KS żądło 1:0

10e minuut.
Krezus speelt de bal door. Vasilescu is nu in balbezit. Pilch maakt een afschuwelijke overtreding. Pilch krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kuśmierski geeft de bal voor. Krezus rent richting de bal. Kordana is nu in balbezit. Kordana haalt uit met een fantastische trap. Szarpak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klonecki geeft een lange en hoge pass. Krezus probeert de bal met de borst te controleren. Okoński rent richting de bal. Okoński haalt uit met een fantastische trap. Szarpak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Skorupka passt de bal in één keer door. Lichota rent richting de bal. Lichota probeert naar een medespeler te passen. Okoński is nu in balbezit. Okoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lichota rent richting de bal. Lichota met een sublieme pass. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Kordana draait met de bal, schiet en ... Paal! Okoński is nu in balbezit. Okoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziadur zal de hoekschop nemen. Okoński rent richting de bal. Okoński schiet op doel. Szarpak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - KS żądło 2:0

39e minuut.
Dyoniziak is nu in balbezit. Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Kordana passt de bal met de wreef. Okoński is nu in balbezit. Okoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - KS żądło 3:0

44e minuut.
Dziadur speelt de bal door. Okoński heeft problemen om de bal te vangen. Okoński passt de bal in één keer door. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziadur met de inworp. Okoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - KS żądło 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 36%, KS żądło 64%.
Makk United - KS żądło 4:0

46e minuut.
Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziadur onderschept slim de pass. Dziadur passt de bal met de wreef. Okoński rent richting de bal. Okoński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Daar is Lichota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu geeft een hoge lob. Kordana is nu in balbezit. Kordana schiet op doel. Szarpak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu speelt de bal door. Dziadur rent richting de bal. Dziadur passt de bal met de wreef. Kordana rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Dziadur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoński controleert de bal met de borst. Okoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - KS żądło 5:0

72e minuut.
Dziadur probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu met een sublieme pass. Kordana is nu in balbezit. Kordana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Skorupka rent richting de bal. Skorupka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klonecki de bal. Kordana rent richting de bal. Kordana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - KS żądło 6:0

79e minuut.
Kordana probeert de bal met de borst te controleren. Kordana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kus de bal. Okoński rent richting de bal. Okoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dyoniziak kopt de bal weg. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu probeert naar een medespeler te passen. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - KS żądło 7:0

81e minuut.
Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecka onderschept slim de pass. Pecka probeert naar een medespeler te passen. Kordana rent richting de bal. Kordana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kus geeft de bal voor. Kobierzyński controleert de bal met de borst. Kobierzyński geeft een lange en hoge pass. Klonecki heeft problemen om de bal te vangen. Kordana is nu in balbezit. Paal! Kordana is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - KS żądło 8:0

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szarpak trapt de bal weg. Skorupka kopt de bal weg. Kordana probeert de bal met de borst te controleren. Kordana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - KS żądło 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 21%, KS żądło 79%.
Makk United - KS żądło 9:0