Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berniiiiiii Stare Pierniki
Normal Tactiek 4-4-2
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 48.8
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Oyen probeert naar een medespeler te passen. Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal zonder na te denken. Văduva is nu in balbezit. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Pyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sancaktaroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trung Hồng krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Guzek rent richting de bal. Trung Hồng verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hồng passt de bal met de wreef. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ... Pyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Inworp. Sancaktaroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcewicz probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sancaktaroğlu zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Hồng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:1

14e minuut.
Văduva rent richting de bal. Văduva passt de bal in één keer door. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:2

18e minuut.
Sancaktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng passt de bal zonder na te denken. Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Văduva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Borowiec de bal. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pyra trapt de bal weg. Guzek probeert de bal met de borst te controleren. Oyen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trung Hồng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hồng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:3

34e minuut.
Altman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Borowiec de bal. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:4

35e minuut.
Balcewicz speelt de bal door. Muża bereikt de bal nog maar net als eerste. Muża probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng is nu in balbezit. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:5

37e minuut.
Sancaktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Văduva speelt de bal door. Klungelig pakt Trung Hồng de bal. Trung Hồng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Muża rent richting de bal. Văduva onderschept slim de pass. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:6

42e minuut.
Lacunza geeft een lange en hoge pass. Daar is Sancaktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez probeert naar een medespeler te passen. Văduva rent richting de bal. Văduva passt de bal met de wreef. Pyra bokst de bal weg. Trung Hồng is nu in balbezit. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:7

44e minuut.
Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyen passt de bal zonder na te denken. Sancaktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Văduva is nu in balbezit. Văduva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berniiiiiii 74%, Stare Pierniki 26%.
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:7

47e minuut.
Sancaktaroğlu kopt de bal weg. Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Văduva passt de bal zonder na te denken. Trung Hồng is nu in balbezit. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:8

50e minuut.
Altman geeft een lange en hoge pass. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu geeft een lange en hoge pass. Trung Hồng is nu in balbezit. Trung Hồng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:9

53e minuut.
Páez heeft problemen om de bal te vangen. Páez geeft de bal voor. Daar is Trung Hồng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:10

55e minuut.
Văduva speelt de bal door. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok is nu in balbezit. Trung Hồng onderschept slim de pass. Trung Hồng schiet op doel. Pyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Altman neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:11

61e minuut.
Muża rent richting de bal. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva passt de bal in één keer door. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Oyen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Văduva de bal. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ... Pyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:12

64e minuut.
Borowiec kopt de bal weg. Páez is nu in balbezit. Páez speelt de bal door. Văduva rent richting de bal. Văduva draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Prasnal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altman met de inworp. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap. Pyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:13

69e minuut.
Sancaktaroğlu met een sublieme pass. Páez probeert naar een medespeler te passen. Oyen probeert naar een medespeler te passen. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva passt de bal zonder na te denken. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng schiet op doel. Pyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:14

74e minuut.
Prasnal is nu in balbezit. Prasnal passt de bal met de wreef. Żok heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hồng is nu in balbezit. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pyra trapt de bal weg van het doel. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal met de wreef. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:15

75e minuut.
Kotfin probeert naar een medespeler te passen. Żyłas rent richting de bal. Trung Hồng verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hồng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:16

78e minuut.
Sancaktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva passt de bal met de wreef. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Altman speelt de bal door. Borowiec rent richting de bal. Trung Hồng verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hồng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Văduva rent richting de bal. Văduva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sancaktaroğlu kopt de bal weg. Văduva is nu in balbezit. Văduva geeft een lange en hoge pass. Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:17

84e minuut.
Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz geeft de bal voor. Micewicz geeft de bal voor. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Altman geeft een hoge lob. Páez kopt de bal weg. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Balcewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sancaktaroğlu met een snelle inworp. Văduva geeft een hoge lob. Trung Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hồng schiet op doel. Pyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:18

88e minuut.
Trung Hồng probeert naar een medespeler te passen. Văduva is nu in balbezit. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva onderschept slim de pass. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Văduva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrero Barrero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berniiiiiii 89%, Stare Pierniki 11%.
Berniiiiiii - Stare Pierniki 0:18