Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chobienickie Goryle KC Selery
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


10e minuut.
Damiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin rent richting de bal. Puszkin probeert naar een medespeler te passen. Gromko is nu in balbezit. Gromko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gromko schiet op doel. Cywka kopt de bal weg. Gebel probeert de bal aan de voet te houden. Gromko rent richting de bal. Gromko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Matczak met een harde bal richting middenveld. Szmyt kopt de bal weg. Damiański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dziamdzioła kopt de bal weg. Gebel rent richting de bal. Gromko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chobienickie Goryle 64%, KC Selery 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chobienickie Goryle - KC Selery 0:0

46e minuut.
Pigłowski met een sublieme pass. Łazar is nu in balbezit. Łazar passt de bal zonder na te denken. Andruszko rent richting de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Kościukiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Matczak is nu in balbezit. Matczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puszkin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko haalt uit met een fantastische trap. Polakowski rent richting de bal. Polakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chobienickie Goryle - KC Selery 0:1

87e minuut.
Daar is Gebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puszkin onderschept slim de pass. Puszkin speelt de bal door. Sztandera rent richting de bal. Sztandera passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Chobienickie Goryle - KC Selery 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chobienickie Goryle 56%, KC Selery 44%.
Chobienickie Goryle - KC Selery 0:2