Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kamis Jurteam
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Najder met een snelle inworp. Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tustanowski. Tustanowski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewódzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majsner raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartoszek met een snel genomen vrije trap. Eliaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rusek met een snelle inworp. Oglocki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kameczura. Oglocki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Oglocki kan niet meer verder spelen. Bartołowicz komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kowalec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reiss komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Misiurek is nu in balbezit. Kameczura bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Jurteam 0:1

36e minuut.
Bartołowicz probeert de bal aan de voet te houden. Bartoszek met een sublieme pass. Eliaszewicz is nu in balbezit. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Reiss passt de bal met de wreef. Eliaszewicz rent richting de bal. Eliaszewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Radziusz de bal onder controle te krijgen. Ciesielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kamis - Jurteam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamis 38%, Jurteam 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kamis - Jurteam 1:1

50e minuut.
Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski geeft de bal voor. Inworp. Krzyształowicz met de inworp. Kameczura geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamis 32%, Jurteam 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kamis - Jurteam 1:1