Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Górnik Wałbrzych Rossoneri FC
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Smoktunowicz rent richting de bal. Tokarski is nu in balbezit. Smoktunowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Smoktunowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - Rossoneri FC 0:1

12e minuut.
Tokarski is nu in balbezit. Wons onderschept slim de pass. Wons probeert naar een medespeler te passen. Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoktunowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Boczek probeert naar een medespeler te passen. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons verovert de bal door een tackle van achteren. Smoktunowicz rent richting de bal. Smoktunowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - Rossoneri FC 0:2

23e minuut.
Oziewicz met een sublieme pass. Inworp. Sypiański met de inworp. Wiśniowski rent richting de bal. Wiśniowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Brozowski trapt de bal weg. Widera is nu in balbezit. Widera speelt de bal door. Fierka rent richting de bal. Fierka haalt uit met een fantastische trap. Brozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 68%, Rossoneri FC 32%.
K.S Górnik Wałbrzych - Rossoneri FC 0:2

48e minuut.
Turecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kopaniecki komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Widera verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki onderschept slim de pass. Wyczułkowski rent richting de bal. Boczek verovert de bal door een tackle van achteren. Boczek schiet op doel. Gospodarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - Rossoneri FC 0:3

59e minuut.
Daar is Tokarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarski geeft een lange en hoge pass. Oziewicz probeert de bal aan de voet te houden. Fierka is nu in balbezit. Fierka draait met de bal, schiet en ... Brozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Jezierski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiśniowski rent richting de bal. Wiśniowski haalt uit met een fantastische trap. Brozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - Rossoneri FC 1:3

84e minuut.
Kohut is nu in balbezit. Wiśniowski onderschept slim de pass. Fierka is nu in balbezit. Fierka haalt uit met een fantastische trap. Brozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - Rossoneri FC 2:3

89e minuut.
Gardynik geeft een hoge lob. Inworp. Sypiański met een snelle inworp. Wiśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 47%, Rossoneri FC 53%.
K.S Górnik Wałbrzych - Rossoneri FC 2:3