Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnoczanie Hardcorowe Vitaminki
Normal Tactiek Sweep
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Bita speelt de bal door. Bibisidis met een sublieme pass. Herbski rent richting de bal. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnoczanie - Hardcorowe Vitaminki 0:1

9e minuut.
Występski passt de bal zonder na te denken. Golanko rent richting de bal. Golanko passt de bal met de wreef. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lepa met een harde bal richting middenveld. Bita kopt de bal weg. Herbski is nu in balbezit. Herbski schiet op doel. Lepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnoczanie - Hardcorowe Vitaminki 0:2

20e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibisidis onderschept slim de pass. Gugusiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gugusiewicz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gugusiewicz geeft een hoge lob. Kułakowski geeft een hoge lob. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz schiet op doel. Stoltmann probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Golanko neemt de hoekschop. Lepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Doeltrap. Lepa trapt de bal weg. Golanko kopt de bal weg. Herbski is nu in balbezit. Herbski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnoczanie - Hardcorowe Vitaminki 0:3

30e minuut.
Herbski passt de bal zonder na te denken. Brylski rent richting de bal. Brylski met een sublieme pass. Bibisidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibisidis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Brylski speelt de bal door. Kiermasz rent richting de bal. Stoltmann verovert de bal door een tackle van achteren. Herbski rent richting de bal. Herbski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kiermasz rent richting de bal. Bibisidis probeert naar een medespeler te passen. Herbski rent richting de bal. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnoczanie - Hardcorowe Vitaminki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnoczanie 60%, Hardcorowe Vitaminki 40%.
Sosnoczanie - Hardcorowe Vitaminki 0:4

56e minuut.
Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski passt de bal met de wreef. Herbski rent richting de bal. Herbski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nawrocik de bal onder controle te krijgen. Lepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Brylski passt de bal in één keer door. Kułakowski heeft problemen om de bal te vangen. Kułakowski speelt de bal door. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Trosiński rent richting de bal. Trosiński met een sublieme pass. Bibisidis met een sublieme pass. Herbski heeft problemen om de bal te vangen. Herbski draait met de bal, schiet en ... Lepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kułakowski passt de bal met de wreef. Bibisidis is nu in balbezit. Bibisidis met een sublieme pass. Herbski is nu in balbezit. Herbski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kułakowski rent richting de bal. Kułakowski geeft een lange en hoge pass. Herbski is nu in balbezit. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kiermasz geeft een lange en hoge pass. Nawrocik kopt de bal weg. Bibisidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibisidis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gugusiewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnoczanie 65%, Hardcorowe Vitaminki 35%.
Sosnoczanie - Hardcorowe Vitaminki 0:4