Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siwy Bajerant Malešice FK
Normal Tactiek nowa3
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Parandyk met een sublieme pass. Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munnicki. Munnicki krijgt een gele kaart.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejchert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwalibogowski kan de bal niet met de borst controleren. Chwalibogowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cypryjak de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Szamocki is nu in balbezit. Szamocki passt de bal met de wreef. Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara onderschept slim de pass. Koziara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mitręga is nu in balbezit. Mitręga passt de bal in één keer door. Munnicki probeert de bal aan de voet te houden. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz schiet op doel. Stróżyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siwy Bajerant 54%, Malešice FK 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siwy Bajerant - Malešice FK 0:0

46e minuut.
Bućko komt het veld opgelopen. Subocz komt het veld opgelopen. Herczyk komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Jędrzejewski is nu in balbezit. Zborowski speelt de bal door. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siwy Bajerant - Malešice FK 0:1

79e minuut.
Bućko heeft problemen om de bal te vangen. Parandyk rent richting de bal. Zborowski begaat een overtreding. Zborowski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Parandyk passt de bal met de wreef. Subocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Subocz probeert naar een medespeler te passen. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siwy Bajerant 49%, Malešice FK 51%.
Siwy Bajerant - Malešice FK 0:1