Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siwy Bajerant Hardcorowe Vitaminki
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 30.5
poor Schieten weak
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Bryjak met de inworp. Trippodi is nu in balbezit. Inworp. Tejchert met de inworp. Chwalibogowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bita probeert naar een medespeler te passen. Golanko heeft problemen om de bal te vangen. Golanko probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel. Jarzembowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Drużkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga speelt de bal door. Loponen rent richting de bal. Loponen haalt uit met een fantastische trap. Fonfara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jarzembowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Jędrzejewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bibisidis met een snelle inworp. Kiermasz heeft problemen om de bal te vangen. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Kwaczała de bal. Kiermasz rent richting de bal. Brylski probeert naar een medespeler te passen. Loponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Loponen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jarzembowski met een harde bal richting middenveld. Bita is nu in balbezit. Bita speelt de bal door. Loponen rent richting de bal. Loponen draait met de bal, schiet en ... Jarzembowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siwy Bajerant 72%, Hardcorowe Vitaminki 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siwy Bajerant - Hardcorowe Vitaminki 0:0

52e minuut.
Bita onderschept slim de pass. Brylski rent richting de bal. Brylski met een sublieme pass. Loponen is nu in balbezit. Loponen geeft een hoge lob. Jarzembowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siwy Bajerant - Hardcorowe Vitaminki 0:1

56e minuut.
Mitręga speelt de bal door. Juszkiewicz rent richting de bal. Trosiński begaat een overtreding. Trosiński krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Daar is Bita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bita probeert naar een medespeler te passen. Bibisidis rent richting de bal. Bibisidis geeft de bal voor. Brylski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bryjak rent richting de bal. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara begaat een overtreding. Golanko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bita zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bita met een sublieme pass. Bibisidis rent richting de bal. Bibisidis speelt de bal door. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siwy Bajerant 74%, Hardcorowe Vitaminki 26%.
Siwy Bajerant - Hardcorowe Vitaminki 0:1