Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Górnik Wałbrzych Malešice FK
Normal Tactiek nowa3
39% Balbezit 61%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Bruzda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sypiański met de inworp. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek haalt uit met een fantastische trap. Stróżyk bokst de bal weg.

12e minuut.
Trzepieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Trzepieciński rent richting de bal. Trzepieciński geeft de bal voor. Munnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka onderschept slim de pass. Fierka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Frąckowiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janas met een snelle inworp. Łokietek rent richting de bal. Łokietek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba rent richting de bal. Bućko verovert de bal door een tackle van achteren. Bućko draait met de bal, schiet en ... Gospodarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - Malešice FK 0:1

40e minuut.
Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bućko verovert de bal door een tackle van achteren. Bućko speelt de bal door. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 58%, Malešice FK 42%.
K.S Górnik Wałbrzych - Malešice FK 0:1

59e minuut.
Moczygęba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łożyński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak met een sublieme pass. Widera rent richting de bal. Bućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bućko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dobras geeft de bal voor. Janas heeft problemen om de bal te vangen. Mućko speelt de bal door. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek schiet op doel. Gospodarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mućko geeft de bal voor. Zborowski rent richting de bal. Zborowski passt de bal met de wreef. Bućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bućko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 62%, Malešice FK 38%.
K.S Górnik Wałbrzych - Malešice FK 0:1