Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OneClan Malešice FK
Normal Tactiek nowa3
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 26.1
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Gadomski passt de bal met de wreef. Idaszak is nu in balbezit. Jakubek begaat een overtreding. Jakubek krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hrust probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wilga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubek rent richting de bal. Jakubek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rępał de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OneClan - Malešice FK 0:1

39e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda geeft een hoge lob. Luźny rent richting de bal. Luźny probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szamocki neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koziara is nu in balbezit. Koziara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OneClan - Malešice FK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OneClan 60%, Malešice FK 40%.
OneClan - Malešice FK 0:2

46e minuut.
Bućko komt het veld opgelopen. Nos komt het veld opgelopen. Herczyk komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mućko met een sublieme pass. Nos met een sublieme pass. Zborowski geeft de bal voor. Szamocki rent richting de bal. Szamocki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nos verovert de bal door een tackle van achteren. Nos geeft de bal voor. Bućko is nu in balbezit. Bućko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bruzda geeft de bal voor. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zborowski met een sublieme pass. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nos geeft een lange en hoge pass. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski passt de bal met de wreef. Szamocki is nu in balbezit. Szamocki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Szamocki onderschept slim de pass. Szamocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bućko de bal. Bućko schiet op doel. Tudecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OneClan 57%, Malešice FK 43%.
OneClan - Malešice FK 0:2