Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Wygon HKS Zawadzkie
Sweep Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 34.6
solid Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen weak


16e minuut.
Dougaleris probeert naar een medespeler te passen. Zaplatin met een sublieme pass. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 1:0

19e minuut.
Krüzen controleert de bal met de borst. Piękny rent richting de bal. Piękny passt de bal met de wreef. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Dougaleris de bal. Dougaleris geeft de bal voor. Daar is Sosnowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Scutaru passt de bal zonder na te denken. Dougaleris met een sublieme pass. Piękny rent richting de bal. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel. Ceo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Stănică met een sublieme pass. Zaplatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaplatin probeert naar een medespeler te passen. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Taerwe is nu in balbezit. Taerwe geeft de bal voor. Klungelig pakt Sosnowiec de bal. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui schiet op doel. Ceo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 2:0

43e minuut.
Dougaleris geeft een lange en hoge pass. Taerwe kopt de bal weg. Sosnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny verovert de bal door een tackle van achteren. Piękny draait met de bal, schiet en ... Ceo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Wygon 42%, HKS Zawadzkie 58%.
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 2:0

56e minuut.
Piękny speelt de bal door. Pistrui rent richting de bal. Met opzet legt Milas zijn tegenspeler op de grond. Milas krijgt een gele kaart. Pistrui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferret zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piękny maakt een snoekduik en kopt de bal. Ceo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pistrui rent richting de bal. Sosnowiec onderschept slim de pass. Piękny onderschept slim de pass. Piękny haalt uit met een fantastische trap. Ceo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 3:0

63e minuut.
Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui onderschept slim de pass. Pistrui passt de bal in één keer door. Dougaleris rent richting de bal. Dougaleris geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hollevoet heeft problemen om de bal te vangen. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński geeft een lange en hoge pass. Piękny is nu in balbezit. Piękny haalt uit met een fantastische trap. Ceo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ceo speelt de bal door. Krüzen kopt de bal weg. Muraru heeft problemen om de bal te vangen. Szegfü rent richting de bal. Szegfü draait met de bal, schiet en ... Yarkay bokst de bal weg. Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegfü haalt uit met een fantastische trap. Yarkay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Zaplatin geeft de bal voor. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piękny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaplatin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 4:0

82e minuut.
Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola onderschept slim de pass. Szegfü is nu in balbezit. Szegfü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dougaleris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougaleris geeft een hoge lob. Sosnowiec kopt de bal weg. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Krüzen geeft een hoge lob. Ferret kopt de bal weg. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny geeft een hoge lob. Pistrui springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Wygon 44%, HKS Zawadzkie 56%.
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 4:0