Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brzeziny Kapiatka
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


21e minuut.
Strzelec is nu in balbezit. Strzelec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gumiela de bal. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Podczaski bokst de bal weg.

25e minuut.
Krzymiński met een snelle inworp. Strzelec rent richting de bal. Strzelec geeft een lange en hoge pass. Gumiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Gołuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chryplewski is nu in balbezit. Tokarczuk onderschept slim de pass. Tokarczuk met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
brzeziny - Kapiatka 0:1

40e minuut.
Strzelec met een sublieme pass. Krzymiński controleert de bal met de borst. Tokarczuk met een sublieme pass. Marczyk is nu in balbezit. Marczyk draait met de bal, schiet en ... Namysłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brzeziny 55%, Kapiatka 45%.
brzeziny - Kapiatka 0:1

48e minuut.
Marczyk is nu in balbezit. Chryplewski is nu in balbezit. Tokarczuk rent richting de bal. Chryplewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chryplewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
brzeziny - Kapiatka 1:1

53e minuut.
Chryplewski rent richting de bal. Chryplewski met een sublieme pass. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Chałaśkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Marczyk rent richting de bal. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarczuk rent richting de bal. Tokarczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brzeziny - Kapiatka 1:2

75e minuut.
Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tworkowski onderschept slim de pass. Krzymiński is nu in balbezit. Tworkowski onderschept slim de pass. Tworkowski geeft een lange en hoge pass. Namysłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Szafarz geeft een hoge lob. Sidorowski is nu in balbezit. Fiszer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fiszer naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sidorowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sidorowski kan niet meer verder spelen. Masztajer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brzeziny 33%, Kapiatka 67%.
brzeziny - Kapiatka 1:2