Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gepardy brzeziny
4-4-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
10% Spel op eigen helft 90%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 19.4
zeer goed Schieten slecht
solide Passen hopeloos
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Báč is nu in balbezit. Báč geeft een hoge lob. Fijołek speelt de bal door. Klungelig pakt Ziutek de bal. Ziutek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Namysłowski met een harde bal richting middenveld. Barry kopt de bal weg. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wabik geeft de bal voor. Floriańczyk is nu in balbezit. Ziutek onderschept slim de pass. Ziutek haalt uit met een fantastische trap. Namysłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 1:0

9e minuut.
Daar is Pszczołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijołek rent richting de bal. Fijołek speelt de bal door. Laghezza is nu in balbezit. Laghezza geeft een lange en hoge pass. Namysłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziutek is nu in balbezit. Ziutek draait met de bal, schiet en ... Namysłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Czwonka geeft de bal voor. Klausinger heeft problemen om de bal te vangen. Klausinger geeft een hoge lob. Ziutek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 2:0

13e minuut.
Barry is nu in balbezit. Barry geeft de bal voor. Klungelig pakt Szafarz de bal. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik geeft een lange en hoge pass. Namysłowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Strzelec met een sublieme pass. Wabik is nu in balbezit. Wabik geeft een hoge lob. Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barry geeft een hoge lob. Namysłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Məhərrəmov met een sublieme pass. Vutkov is nu in balbezit. Vutkov geeft de bal voor. Ziutek rent richting de bal. Ziutek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 3:0

27e minuut.
Osiecki rent richting de bal. Ziutek verovert de bal door een tackle van achteren. Ziutek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pszczołowski de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. Namysłowski bokst de bal weg. Floriańczyk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 4:0

28e minuut.
Vutkov probeert naar een medespeler te passen. Barry is nu in balbezit. Barry geeft een lange en hoge pass. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Floriańczyk geeft een hoge lob. Məhərrəmov geeft de bal voor. Ziutek rent richting de bal. Ziutek draait met de bal, schiet en ... Namysłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 5:0

35e minuut.
Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczołowski passt de bal zonder na te denken. Ziutek is nu in balbezit. Ziutek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Laghezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Laghezza geeft een lange en hoge pass. Floriańczyk is nu in balbezit. Ziutek onderschept slim de pass. Ziutek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gepardy 11%, brzeziny 89%.
Gepardy - brzeziny 5:0

47e minuut.
Czwonka verovert de bal door een tackle van achteren. Czwonka geeft de bal voor. Barry kopt de bal weg. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fijołek rent richting de bal. Fijołek probeert naar een medespeler te passen. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. Namysłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 6:0

53e minuut.
Strzelec rent richting de bal. Barry onderschept slim de pass. Barry met een sublieme pass. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 7:0

58e minuut.
Pszczołowski passt de bal zonder na te denken. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik rent richting de bal. Ziutek rent richting de bal. Ziutek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Namysłowski met een harde bal richting middenveld. Fijołek kopt de bal weg. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Barry speelt de bal door. Pszczołowski is nu in balbezit. Floriańczyk rent richting de bal. Pszczołowski onderschept slim de pass. Pszczołowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 8:0

70e minuut.
Doeltrap. Prinanto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Məhərrəmov passt de bal zonder na te denken. Fijołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijołek passt de bal zonder na te denken. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 9:0

80e minuut.
Wabik is nu in balbezit. Wabik geeft een lange en hoge pass. Pszczołowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziutek rent richting de bal. Ziutek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry speelt de bal door. Ziutek is nu in balbezit. Fijołek rent richting de bal. Fijołek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gepardy - brzeziny 10:0

84e minuut.
Fijołek kopt de bal weg. Wabik heeft problemen om de bal te vangen. Szafarz rent richting de bal. Wabik verovert de bal door een tackle van achteren. Wabik geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Namysłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Wabik probeert naar een medespeler te passen. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek rent richting de bal. Ziutek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Floriańczyk kopt de bal weg. Barry speelt de bal door. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gepardy 9%, brzeziny 91%.
Gepardy - brzeziny 10:0