Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ułan PKP Wks Wygon
442 Tactiek Sweep
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Dougaleris passt de bal zonder na te denken. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe onderschept slim de pass. Taerwe geeft een lange en hoge pass. Pistrui maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Pistrui de bal. Kikowski met een sublieme pass. Puchici probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piękny de bal. Piękny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pistrui is nu in balbezit. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougaleris onderschept slim de pass. Dougaleris geeft een hoge lob. Piękny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułan PKP - Wks Wygon 0:1

16e minuut.
Daar is Taerwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui passt de bal met de wreef. Daar is Piękny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piękny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułan PKP - Wks Wygon 0:2

17e minuut.
Lenczewski kopt de bal weg. Dougaleris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougaleris speelt de bal door. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pistrui onderschept slim de pass. Pistrui speelt de bal door. Piękny rent richting de bal. Piękny schiet op doel. Lenczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui passt de bal in één keer door. Piękny rent richting de bal. Piękny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ułan PKP - Wks Wygon 0:3

23e minuut.
Sakowicz probeert naar een medespeler te passen. Piękny controleert de bal met de borst. Piękny passt de bal met de wreef. Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bosacki trapt de bal weg van het doel. Taerwe kopt de bal weg. Klungelig pakt Kikowski de bal. Pistrui rent richting de bal. Pistrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułan PKP - Wks Wygon 0:4

37e minuut.
Puchici trapt de bal weg van het doel. Półrolniczak kopt de bal weg. Villoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz onderschept slim de pass. Sakowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Stănică probeert naar een medespeler te passen. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny geeft de bal voor. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Villoldo onderschept slim de pass. Villoldo passt de bal zonder na te denken. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny geeft een hoge lob. Pistrui krijgt zijn hoofd ertegen. Bosacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ułan PKP 70%, Wks Wygon 30%.
Ułan PKP - Wks Wygon 0:4

57e minuut.
Piękny verovert de bal door een tackle van achteren. Piękny geeft de bal voor. Klungelig pakt Lenczewski de bal. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny passt de bal in één keer door. Pistrui probeert de bal met de borst te controleren. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ułan PKP - Wks Wygon 0:5

63e minuut.
Merkiewski rent richting de bal. Merkiewski geeft een hoge lob. Tysiąc heeft problemen om de bal te vangen. Piękny rent richting de bal. Piękny haalt uit met een fantastische trap. Bosacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taerwe de bal. Taerwe draait met de bal, schiet en ... Bosacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bosacki speelt de bal door. Puchici controleert de bal met de borst. Puchici probeert naar een medespeler te passen. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bosacki met een harde bal richting middenveld. Daar is Merkiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalić met een sublieme pass. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lenczewski is nu in balbezit. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Półrolniczak is nu in balbezit. Taerwe met een sublieme pass. Piękny is nu in balbezit. Piękny haalt uit met een fantastische trap. Bosacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nalić is nu in balbezit. Nalić geeft de bal voor. Pistrui rent richting de bal. Pistrui schiet op doel. Bosacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułan PKP - Wks Wygon 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ułan PKP 67%, Wks Wygon 33%.
Ułan PKP - Wks Wygon 0:6