Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SociableVillain FC RTS Widzew Łódź Górna
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Janduda rent richting de bal. Janduda passt de bal met de wreef. Frączak met een sublieme pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak schiet op doel. Dumiok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Raj is nu in balbezit. Szaleniec is nu in balbezit. Szaleniec speelt de bal door. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szaleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaleniec passt de bal zonder na te denken. Byśkiniewicz rent richting de bal. Brzóska rent richting de bal. Brzóska haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SociableVillain FC - RTS Widzew Łódź Górna 1:0

24e minuut.
Wleklak verovert de bal door een tackle van achteren. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wleklak zijn tegenspeler op de grond. Wleklak krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Borgosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puchniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchniarz geeft een lange en hoge pass. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Niewiadomski is nu in balbezit. Szaleniec begaat een overtreding. Niewiadomski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wleklak met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Chrzanowski de bal. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SociableVillain FC - RTS Widzew Łódź Górna 1:1

40e minuut.
Janduda rent richting de bal. Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska passt de bal zonder na te denken. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SociableVillain FC 50%, RTS Widzew Łódź Górna 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SociableVillain FC - RTS Widzew Łódź Górna 1:1

48e minuut.
Puchniarz is nu in balbezit. Puchniarz passt de bal in één keer door. Szaleniec rent richting de bal. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Dumiok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewiadomski met de inworp. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński speelt de bal door. Wleklak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Łomiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puchniarz rent richting de bal. Puchniarz speelt de bal door. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SociableVillain FC - RTS Widzew Łódź Górna 2:1

78e minuut.
Wajda met de inworp. Wleklak is nu in balbezit. Cetnarowicz begaat een overtreding. Cetnarowicz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Puchniarz probeert de bal aan de voet te houden. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarowicz probeert naar een medespeler te passen. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SociableVillain FC 49%, RTS Widzew Łódź Górna 51%.
SociableVillain FC - RTS Widzew Łódź Górna 2:1