Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Wygon brzeziny
Sweep Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
36 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


4e minuut.
Nalić geeft een hoge lob. Czwonka heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Taerwe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piękny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piękny passt de bal zonder na te denken. Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui draait met de bal, schiet en ... Namysłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Piękny geeft een hoge lob. Floriańczyk probeert de bal met de borst te controleren. Pistrui rent richting de bal. Pistrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 1:0

12e minuut.
Jabłoński onderschept slim de pass. Jabłoński passt de bal zonder na te denken. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nalić kopt de bal weg. Piękny rent richting de bal. Piękny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pistrui de bal. Pistrui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dougaleris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougaleris geeft een lange en hoge pass. Piękny is nu in balbezit. Piękny haalt uit met een fantastische trap. Namysłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 2:0

19e minuut.
Szafarz geeft een lange en hoge pass. Dougaleris geeft de bal voor. Floriańczyk kopt de bal weg. Pistrui rent richting de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Czwonka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taerwe met een sublieme pass. Daar is Floriańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Namysłowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 3:0

23e minuut.
Chryplewski geeft een lange en hoge pass. Villoldo geeft een lange en hoge pass. Pistrui rent richting de bal. Pistrui schiet op doel. Chryplewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stănică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nalić geeft de bal voor. Pistrui springt en kopt de bal. Namysłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 4:0

27e minuut.
Osiecki is nu in balbezit. Taerwe verovert de bal door een tackle van achteren. Taerwe speelt de bal door. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Czwonka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 5:0

33e minuut.
Taerwe verovert de bal door een tackle van achteren. Taerwe passt de bal met de wreef. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 6:0

35e minuut.
Osiecki speelt de bal door. Taerwe rent richting de bal. Osiecki begaat een overtreding. Osiecki krijgt een gele kaart. Taerwe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Namysłowski trapt de bal weg van het doel. Nalić kopt de bal weg. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny schiet op doel. Floriańczyk probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Krzymiński is nu in balbezit. Piękny rent richting de bal. Piękny passt de bal zonder na te denken. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Nalić met een snelle inworp. Taerwe geeft de bal voor. Pistrui krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 7:0

39e minuut.
Villoldo geeft de bal voor. Inworp. Strzelec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz schiet op doel. Yarkay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yarkay speelt de bal door. Dougaleris kopt de bal weg. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Namysłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 8:0

44e minuut.
Taerwe geeft een lange en hoge pass. Floriańczyk kopt de bal weg. Chryplewski heeft problemen om de bal te vangen. Piękny rent richting de bal. Piękny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 9:0

45e minuut.
Piękny onderschept slim de pass. Piękny passt de bal in één keer door. Czwonka is nu in balbezit. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Wygon 29%, brzeziny 71%.
Wks Wygon - brzeziny 10:0

47e minuut.
Nalić geeft een hoge lob. Czwonka kopt de bal weg. Chryplewski heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui draait met de bal, schiet en ... Namysłowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 11:0

55e minuut.
Daar is Krzymiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piękny is nu in balbezit. Piękny met een sublieme pass. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Szafarz is nu in balbezit. Taerwe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szafarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szafarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villoldo rent richting de bal. Villoldo geeft een lange en hoge pass. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Osiecki met een sublieme pass. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny verovert de bal door een tackle van achteren. Piękny schiet op doel. Namysłowski bokst de bal weg.

64e minuut.
Chałaśkiewicz rent richting de bal. Villoldo rent richting de bal. Villoldo passt de bal met de wreef. Nalić rent richting de bal. Nalić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Chałaśkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Taerwe rent richting de bal. Taerwe speelt de bal door. Dougaleris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougaleris geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dougaleris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe speelt de bal door. Piękny is nu in balbezit. Piękny schiet op doel. Namysłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 12:0

74e minuut.
Namysłowski met een sublieme pass. Krzymiński kopt de bal weg. Piękny rent richting de bal. Piękny draait met de bal, schiet en ... Namysłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 13:0

77e minuut.
Nalić speelt de bal door. Piękny probeert naar een medespeler te passen. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czwonka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nalić neemt de hoekschop. Namysłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Pistrui kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Villoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoldo passt de bal met de wreef. Dougaleris geeft de bal voor. Pistrui maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 14:0

88e minuut.
Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pistrui de bal. Taerwe is nu in balbezit. Taerwe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Piękny de bal onder controle te krijgen. Piękny passt de bal zonder na te denken. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Namysłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - brzeziny 15:0

89e minuut.
Chałaśkiewicz speelt de bal door. Gumiela rent richting de bal. Piękny is nu in balbezit. Piękny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Wygon 33%, brzeziny 67%.
Wks Wygon - brzeziny 15:0