Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Siersza HKS Zawadzkie
Normal Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 33
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Szegfü geeft de bal voor. Serrao heeft problemen om de bal te vangen. Fafik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fafik krijgt een gele kaart. Serrao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szegfü legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Olszański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:1

15e minuut.
Scutaru met een sublieme pass. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best passt de bal in één keer door. Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegfü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kopaczewski kan de bal niet met de borst controleren. Scutaru is nu in balbezit. Szegfü met een sublieme pass. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Niciński rent richting de bal. Milutinović begaat een overtreding. Niciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wołoszyn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abd-al-Aziz kopt de bal weg. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Milik is nu in balbezit. Szegfü verovert de bal door een tackle van achteren. Szegfü speelt de bal door. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen schiet op doel. Olszański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:2

33e minuut.
Daar is Krüzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lama rent richting de bal. Krüzen rent richting de bal. Szegfü is nu in balbezit. Szegfü schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:3

38e minuut.
Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Best verovert de bal door een tackle van achteren. Best passt de bal zonder na te denken. Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegfü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegfü passt de bal zonder na te denken. Lama is nu in balbezit. Krüzen verovert de bal door een tackle van achteren. Krüzen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrao heeft problemen om de bal te vangen. Serrao passt de bal zonder na te denken. Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegfü haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:4

44e minuut.
Doeltrap. Olszański met een harde bal richting middenveld. Best kopt de bal weg. Szegfü is nu in balbezit. Szegfü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siersza 71%, HKS Zawadzkie 29%.
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:5

53e minuut.
Mester raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loidi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Loidi rent richting de bal. Krüzen rent richting de bal. Wołoszyn is nu in balbezit. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen draait met de bal, schiet en ... Olszański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Loidi verovert de bal door een tackle van achteren. Loidi met een sublieme pass. Krüzen is nu in balbezit. Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegfü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lama kopt de bal weg. Klungelig pakt Scutaru de bal. Scutaru geeft een hoge lob. Kęsy kopt de bal weg. Serrao geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński onderschept slim de pass. Scutaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niciński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Niciński kan niet meer verder spelen. Nowosad komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lustila komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wołoszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołoszyn passt de bal in één keer door. Scutaru speelt de bal door. Daar is Lustila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olszański met een sublieme pass. Nowosad kopt de bal weg. Daar is Krüzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krüzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:6

77e minuut.
Olszański geeft een lange en hoge pass. Wołoszyn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krüzen de bal onder controle te krijgen. Lustila rent richting de bal. Lustila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:7

79e minuut.
Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustila rent richting de bal. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kopaczewski geeft een lange en hoge pass. Best kopt de bal weg. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustila rent richting de bal. Lustila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siersza 79%, HKS Zawadzkie 21%.
Górnik Siersza - HKS Zawadzkie 0:8