Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0066
  • Stadion: Gdynia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12073
RB Gdynia Piguaszewscy
XcX Tactiek 442
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 43.3
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Haukås geeft de bal voor. Łach probeert de bal aan de voet te houden. Casillas speelt de bal door. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Casillas is nu in balbezit. Urbányi is nu in balbezit. Casillas maakt een afschuwelijke overtreding. Casillas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Asnaghi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fiut met de inworp. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... Cerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Casillas passt de bal met de wreef. Asnaghi met een sublieme pass. Daar is Łach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mientus speelt de bal door. Dantas is nu in balbezit. Dantas geeft een hoge lob. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mientus onderschept slim de pass. Mientus speelt de bal door. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mientus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lovric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovric geeft een lange en hoge pass. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fiut met een snelle inworp. Casillas is nu in balbezit. Casillas geeft een lange en hoge pass. Trzeciak springt en kopt de bal. Cerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jasharaj onderschept slim de pass. Jasharaj geeft een lange en hoge pass. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dantas de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ... Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dantas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - Piguaszewscy 1:0

44e minuut.
Lovric verovert de bal door een tackle van achteren. Lovric geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stalmach geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 41%, Piguaszewscy 59%.
RB Gdynia - Piguaszewscy 1:0

53e minuut.
Poštovský geeft een lange en hoge pass. Aguirre kopt de bal weg. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stalmach schiet op doel. Rossiter bokst de bal weg.

58e minuut.
Lovric onderschept slim de pass. Lovric geeft de bal voor. Dantas rent richting de bal. Dantas haalt uit met een fantastische trap. Cerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - Piguaszewscy 2:0

60e minuut.
Mientus bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre passt de bal met de wreef. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Tache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trinchi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lovric onderschept slim de pass. Lovric geeft de bal voor. Sako heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak draait met de bal, schiet en ... Cerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Poštovský passt de bal in één keer door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Urbányi geeft een hoge lob. Rossiter met een sublieme pass. Granzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Granzini geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mientus met een sublieme pass. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Casillas met een sublieme pass. Mientus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mientus passt de bal met de wreef. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Urbányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas geeft een hoge lob. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. Cerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - Piguaszewscy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 48%, Piguaszewscy 52%.
RB Gdynia - Piguaszewscy 3:0