Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LDZ Sztorm FC Soartex
532 Tactiek Magia
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 35.2
very good Schieten adequate
weak Passen average
good Verdedigen average


5e minuut.
Zaborski met de inworp. Sznaucer is nu in balbezit. Sznaucer passt de bal zonder na te denken. Alfieri heeft problemen om de bal te vangen. Alfieri draait met de bal, schiet en ... Nadolsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sznaucer is nu in balbezit. Sznaucer draait met de bal, schiet en ... Nadolsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alfieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 1:0

8e minuut.
Billabona onderschept slim de pass. Billabona passt de bal in één keer door. Alfieri rent richting de bal. Alfieri draait met de bal, schiet en ... Nadolsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 2:0

12e minuut.
Świątek geeft een lange en hoge pass. Pigłowski is nu in balbezit. Pigłowski speelt de bal door. Daar is Kuliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Billabona passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sznaucer de bal. Sznaucer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alfieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 3:0

17e minuut.
Pigłowski met een sublieme pass. Yediyiğit rent richting de bal. Yediyiğit passt de bal met de wreef. Kuliga is nu in balbezit. Kuliga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Yediyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzhao rent richting de bal. Wenzhao passt de bal in één keer door. Kuliga is nu in balbezit. Kuliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 3:1

22e minuut.
Sznaucer speelt de bal door. Daar is Guerrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfieri rent richting de bal. Alfieri schiet op doel. Nadolsky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 4:1

32e minuut.
Daar is Rähn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rähn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuliga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pigłowski neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Leszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sznaucer onderschept slim de pass. Sznaucer probeert naar een medespeler te passen. Alfieri rent richting de bal. Alfieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek geeft een lange en hoge pass. Velandia heeft problemen om de bal te vangen. Yediyiğit is nu in balbezit. Yediyiğit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Świątek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aplea met een snelle inworp. Billabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDZ Sztorm FC 58%, Soartex 42%.
LDZ Sztorm FC - Soartex 4:1

51e minuut.
Wenzhao verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzhao geeft een hoge lob. Rähn rent richting de bal. Rähn geeft een lange en hoge pass. Billabona kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sznaucer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Göçmez komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona is nu in balbezit. Billabona met een sublieme pass. Alfieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfieri schiet op doel. Nadolsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Guerrini probeert naar een medespeler te passen. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Göçmez de bal. Göçmez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 5:1

59e minuut.
Zaborski passt de bal zonder na te denken. Kuliga rent richting de bal. Kuliga passt de bal zonder na te denken. Yediyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediyiğit haalt uit met een fantastische trap. Elsässer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Elsässer speelt de bal door. Klungelig pakt Pigłowski de bal. Barbieri begaat een overtreding. Barbieri krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo passt de bal met de wreef. Göçmez rent richting de bal. Göçmez draait met de bal, schiet en ... Nadolsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 6:1

64e minuut.
Guerrini rent richting de bal. Guerrini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turaneli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfieri geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 7:1

66e minuut.
Göçmez rent richting de bal. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçmez onderschept slim de pass. Göçmez schiet op doel. Nadolsky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 8:1

73e minuut.
Nadolsky met een harde bal richting middenveld. Figueredo rent richting de bal. Wenzhao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wenzhao krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Doeltrap. Guerrini trapt de bal weg van het doel. Barbieri kopt de bal weg. Alfieri kan de bal niet met de borst controleren. Alfieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Yediyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truşcă geeft de bal voor. Alfieri heeft problemen om de bal te vangen. Alfieri haalt uit met een fantastische trap. Nadolsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 9:1

85e minuut.
Alfieri verovert de bal door een tackle van achteren. Alfieri passt de bal met de wreef. Göçmez is nu in balbezit. Göçmez haalt uit met een fantastische trap. Nadolsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - Soartex 10:1

86e minuut.
Klungelig pakt Kuliga de bal. Göçmez rent richting de bal. Kuliga maakt een afschuwelijke overtreding. Göçmez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Göçmez kan niet meer verder spelen. Filipović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDZ Sztorm FC 47%, Soartex 53%.
LDZ Sztorm FC - Soartex 10:1