Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0066
  • Stadion: Gdynia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16082
RB Gdynia LDZ Sztorm FC
XcX Tactiek 532
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 38.5
incredible Schieten good
good Passen weak
good Verdedigen good


2e minuut.
Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguścik onderschept slim de pass. Auguścik geeft een lange en hoge pass. Košara is nu in balbezit. Košara draait met de bal, schiet en ... Lim-Duan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 1:0

5e minuut.
Ribadeneira is nu in balbezit. Ribadeneira geeft een lange en hoge pass. Galdames kopt de bal weg. Košara is nu in balbezit. Košara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 2:0

8e minuut.
López Marcos rent richting de bal. Galdames verovert de bal door een tackle van achteren. Galdames speelt de bal door. Ribadeneira is nu in balbezit. Ribadeneira geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chętny met de inworp. Ribadeneira probeert naar een medespeler te passen. Galdames rent richting de bal. Galdames schiet op doel. Lim-Duan bokst de bal weg.

12e minuut.
Auguścik geeft de bal voor. Simplício geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Velandia de bal. Košara rent richting de bal. Košara haalt uit met een fantastische trap. Lim-Duan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Figueredo is nu in balbezit. Galdames verovert de bal door een tackle van achteren. Galdames draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 3:0

15e minuut.
Auguścik speelt de bal door. Košara rent richting de bal. Figueredo is nu in balbezit. Košara verovert de bal door een tackle van achteren. Košara schiet op doel. Lim-Duan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek geeft een hoge lob. Galdames kopt de bal weg. Košara controleert de bal met de borst. Košara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Billabona rent richting de bal. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović speelt de bal door. Aplea is nu in balbezit. Aplea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Auguścik rent richting de bal. Auguścik passt de bal zonder na te denken. Košara is nu in balbezit. Košara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 4:0

32e minuut.
Billabona is nu in balbezit. Billabona geeft de bal voor. Capek geeft een lange en hoge pass. Košara rent richting de bal. Košara draait met de bal, schiet en ... Lim-Duan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filipović kopt de bal weg. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfieri begaat een overtreding. Alfieri krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ribadeneira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribadeneira probeert naar een medespeler te passen. Galdames met een sublieme pass. Košara bereikt de bal nog maar net als eerste. Košara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ribadeneira geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Galdames. Goede buitenspelval van de verdediging. Chętny neemt vlug de vrije trap. Filipović controleert de bal met de borst. Filipović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Auguścik kopt de bal weg. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício passt de bal zonder na te denken. Košara bereikt de bal nog maar net als eerste. Košara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 5:0

44e minuut.
Capek is nu in balbezit. Capek geeft een lange en hoge pass. López Marcos rent richting de bal. López Marcos geeft de bal voor. Alfieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 5:1

45e minuut.
Billabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona passt de bal in één keer door. Vasilev is nu in balbezit. Alfieri verovert de bal door een tackle van achteren. Alfieri draait met de bal, schiet en ... Lubura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 39%, LDZ Sztorm FC 61%.
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 5:1

46e minuut.
Košara onderschept slim de pass. Velandia is nu in balbezit. Košara verovert de bal door een tackle van achteren. Košara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 6:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aplea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Billabona geeft de bal voor. Alfieri heeft problemen om de bal te vangen. Alfieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Lubura trapt de bal weg van het doel. Ribadeneira kopt de bal weg. Galdames is nu in balbezit. Galdames met een sublieme pass. Lim-Duan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Jasharaj is nu in balbezit. Jasharaj passt de bal in één keer door. Ribadeneira met een sublieme pass. Galdames heeft problemen om de bal te vangen. Galdames draait met de bal, schiet en ... Lim-Duan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Lim-Duan niet meer kan verder spelen. Elsässer komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Auguścik met een snelle inworp. Vasilev geeft een hoge lob. Ribadeneira kopt de bal weg. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 7:1

62e minuut.
Velandia passt de bal zonder na te denken. Jasharaj rent richting de bal. Jasharaj geeft een lange en hoge pass. Košara is nu in balbezit. Košara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Košara is nu in balbezit. Truşcă speelt de bal door. Auguścik geeft een hoge lob. Košara maakt een snoekduik en kopt de bal. Elsässer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 8:1

77e minuut.
Lubura met een harde bal richting middenveld. López Marcos kopt de bal weg. Simplício speelt de bal door. Klungelig pakt Košara de bal. Košara schiet op doel. Elsässer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 9:1

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribadeneira met een snelle inworp. López Marcos is nu in balbezit. Galdames onderschept slim de pass. Galdames schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Auguścik passt de bal zonder na te denken. Ribadeneira bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames is nu in balbezit. Galdames haalt uit met een fantastische trap. Elsässer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB Gdynia 45%, LDZ Sztorm FC 55%.
RB Gdynia - LDZ Sztorm FC 9:1