Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piguaszewscy Soartex
442 Tactiek Magia
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 33.2
good Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen weak


15e minuut.
De Laet verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzhao rent richting de bal. Wenzhao passt de bal zonder na te denken. Kuliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De Laet is nu in balbezit. Wenzhao verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzhao passt de bal in één keer door. Kuliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliga schiet op doel. Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stalmach geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Leszek speelt de bal door. Poštovský met een sublieme pass. Trinchi is nu in balbezit. Trinchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piguaszewscy - Soartex 1:0

27e minuut.
Kuliga is nu in balbezit. Kuliga geeft de bal voor. Wenzhao speelt de bal door. Yediyiğit rent richting de bal. Yediyiğit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piguaszewscy - Soartex 1:1

33e minuut.
Leszek onderschept slim de pass. Poštovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Poštovský passt de bal zonder na te denken. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piguaszewscy 49%, Soartex 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piguaszewscy - Soartex 1:1

48e minuut.
Inworp. Granzini met een snelle inworp. Urbányi probeert naar een medespeler te passen. Trinchi rent richting de bal. Trinchi haalt uit met een fantastische trap. Stachura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Poštovský passt de bal met de wreef. Aguirre rent richting de bal. Aguirre met een sublieme pass. Stalmach is nu in balbezit. Stalmach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sako geeft de bal voor. Inworp. Sonet met de inworp. Pigłowski geeft de bal voor. Kuliga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Poštovský met een snelle inworp. Trinchi is nu in balbezit. Trinchi geeft een lange en hoge pass. Urbányi is nu in balbezit. Urbányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre met een sublieme pass. Urbányi probeert naar een medespeler te passen. Trinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piguaszewscy 50%, Soartex 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piguaszewscy - Soartex 1:1