Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia Ciechanów Slovan Bratyslawa
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Prażmowski de bal. Bajzert onderschept slim de pass. Bajzert probeert naar een medespeler te passen. Szupin rent richting de bal. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cegła geeft een hoge lob. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski onderschept slim de pass. Manuszewski geeft een hoge lob. Szupin maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwiręg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kocór geeft de bal voor. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach passt de bal in één keer door. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dzięciołowski kopt de bal weg. Manuszewski geeft een hoge lob. Daar is Kukucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stąporski is nu in balbezit. Stąporski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dzięciołowski met een sublieme pass. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk geeft een lange en hoge pass. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap. Ossoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia Ciechanów 54%, Slovan Bratyslawa 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mazovia Ciechanów - Slovan Bratyslawa 0:0

46e minuut.
Kukucz passt de bal met de wreef. Matuszyński geeft de bal voor. Bajzert kopt de bal weg. Szupin is nu in balbezit. Szupin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski verovert de bal door een tackle van achteren. Stąporski probeert naar een medespeler te passen. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia Ciechanów - Slovan Bratyslawa 1:0

58e minuut.
Stąporski passt de bal zonder na te denken. Kwiręg met een sublieme pass. Majezon kopt de bal weg. Bolesta rent richting de bal. Stąporski met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Prażmowski probeert naar een medespeler te passen. Stelmach rent richting de bal. Stelmach met een sublieme pass. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia Ciechanów 45%, Slovan Bratyslawa 55%.
Mazovia Ciechanów - Slovan Bratyslawa 1:0