Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovan Bratyslawa ŁapczyweRobale
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Guentzel probeert naar een medespeler te passen. Śmiglewski is nu in balbezit. Gorzkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielnicki rent richting de bal. Chmielnicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Cegła verovert de bal door een tackle van achteren. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regosz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Regosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwiręg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - ŁapczyweRobale 0:1

7e minuut.
Białgoń onderschept slim de pass. Białgoń speelt de bal door. Gorzkowicz rent richting de bal. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - ŁapczyweRobale 0:2

9e minuut.
Cegła rent richting de bal. Cegła passt de bal in één keer door. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec draait met de bal, schiet en ... Świstek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Dzięciołowski heeft problemen om de bal te vangen. Guentzel is nu in balbezit. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec schiet op doel. Świstek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń passt de bal zonder na te denken. Chmielnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak geeft een lange en hoge pass. Białokozowicz probeert de bal aan de voet te houden. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Świstek probeert naar een medespeler te passen. Matuszek kopt de bal weg. Gorzkowicz is nu in balbezit. Gorzkowicz draait met de bal, schiet en ... Kwiręg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovan Bratyslawa 54%, ŁapczyweRobale 46%.
Slovan Bratyslawa - ŁapczyweRobale 0:2

74e minuut.
Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięciołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzięciołowski passt de bal zonder na te denken. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovan Bratyslawa 54%, ŁapczyweRobale 46%.
Slovan Bratyslawa - ŁapczyweRobale 0:2