Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁapczyweRobale RB Gdynia
Normal Tactiek XcX
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Chmielnicki probeert de bal met de borst te controleren. Ribadeneira is nu in balbezit. Ribadeneira geeft een lange en hoge pass. Widacha rent richting de bal. Widacha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:1

5e minuut.
Trzeciak geeft de bal voor. Drewniak kopt de bal weg. Guentzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hart is nu in balbezit. Hart speelt de bal door. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Widacha rent richting de bal. Widacha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:2

16e minuut.
Simplício kopt de bal weg. Kurski is nu in balbezit. Ribadeneira is nu in balbezit. Ribadeneira draait met de bal, schiet en ... Świstek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:3

22e minuut.
Simplício passt de bal zonder na te denken. Trzeciak heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak geeft een hoge lob. Galdames is nu in balbezit. Galdames haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:4

23e minuut.
Ribadeneira is nu in balbezit. Ribadeneira probeert naar een medespeler te passen. Drewniak is nu in balbezit. Widacha onderschept slim de pass. Widacha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

32e minuut.
Capek speelt de bal door. Vasilev probeert naar een medespeler te passen. Simplício met een sublieme pass. Widacha is nu in balbezit. Widacha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Daar is Dambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdames is nu in balbezit. Galdames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:5

35e minuut.
Drewniak heeft problemen om de bal te vangen. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha geeft een lange en hoge pass. Galdames heeft problemen om de bal te vangen. Galdames haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Trzeciak heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak speelt de bal door. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:6

37e minuut.
Bankowicz met een sublieme pass. Chmielnicki rent richting de bal. Galdames rent richting de bal. Galdames haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:7

40e minuut.
Ribadeneira kopt de bal weg. Galdames rent richting de bal. Galdames geeft een hoge lob. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trzeciak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galdames krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:8

42e minuut.
Trzeciak onderschept slim de pass. Trzeciak passt de bal in één keer door. Widacha is nu in balbezit. Widacha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:9

45e minuut.
Jasharaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasharaj geeft een lange en hoge pass. Widacha rent richting de bal. Widacha draait met de bal, schiet en ... Świstek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁapczyweRobale 69%, RB Gdynia 31%.
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:10

47e minuut.
Capek met een sublieme pass. Simplício rent richting de bal. Simplício passt de bal zonder na te denken. Widacha rent richting de bal. Widacha schiet op doel. Świstek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Bankowicz is nu in balbezit. Trzeciak verovert de bal door een tackle van achteren. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hart geeft een lange en hoge pass. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białokozowicz. Widacha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trzeciak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Galdames schiet op doel. Dambor met een sublieme pass. Simplício geeft een hoge lob. Klungelig pakt Widacha de bal. Widacha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:11

60e minuut.
Simplício speelt de bal door. Galdames is nu in balbezit. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames verovert de bal door een tackle van achteren. Galdames draait met de bal, schiet en ... Świstek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guentzel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kupisz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jasharaj passt de bal zonder na te denken. Ribadeneira rent richting de bal. Ribadeneira passt de bal met de wreef. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:12

66e minuut.
Kupisz rent richting de bal. Ribadeneira verovert de bal door een tackle van achteren. Ribadeneira speelt de bal door. Klungelig pakt Galdames de bal. Galdames haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Trzeciak geeft een hoge lob. Białokozowicz kopt de bal weg. Galdames probeert de bal aan de voet te houden. Widacha rent richting de bal. Widacha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galdames rent richting de bal. Galdames draait met de bal, schiet en ... Świstek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:13

72e minuut.
Dambor geeft een hoge lob. Ribadeneira kopt de bal weg. Simplício geeft een lange en hoge pass. Widacha maakt een snoekduik en kopt de bal. Świstek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:14

73e minuut.
Drewniak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ribadeneira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Widacha is nu in balbezit. Widacha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:15

76e minuut.
Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Ribadeneira rent richting de bal. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:16

78e minuut.
Widacha verovert de bal door een tackle van achteren. Widacha passt de bal in één keer door. Ribadeneira heeft problemen om de bal te vangen. Galdames rent richting de bal. Galdames schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vasilev rent richting de bal. Vasilev geeft een lange en hoge pass. Trzeciak met een sublieme pass. Galdames is nu in balbezit. Widacha rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:17

87e minuut.
Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha passt de bal met de wreef. Kupisz controleert de bal met de borst. Galdames is nu in balbezit. Galdames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁapczyweRobale 83%, RB Gdynia 17%.
ŁapczyweRobale - RB Gdynia 0:18