Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
halfboye LDZ Sztorm FC
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 36.4
average Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Figueredo kopt de bal weg. López Marcos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Marcos geeft een hoge lob. Daar is Alfieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alfieri is nu in balbezit. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turaneli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Billabona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filipović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - LDZ Sztorm FC 0:1

18e minuut.
Rarok is nu in balbezit. López Marcos onderschept slim de pass. López Marcos met een sublieme pass. Alfieri is nu in balbezit. Alfieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Polok geeft de bal voor. Turaneli controleert de bal met de borst. Alfieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfieri draait met de bal, schiet en ... Niklewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - LDZ Sztorm FC 0:2

22e minuut.
Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona onderschept slim de pass. Billabona passt de bal met de wreef. Alfieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Billabona rent richting de bal. Billabona passt de bal met de wreef. Polok is nu in balbezit. Alfieri verovert de bal door een tackle van achteren. Alfieri schiet op doel. Niklewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - LDZ Sztorm FC 0:3

29e minuut.
Turaneli met een snelle inworp. Klungelig pakt Billabona de bal. Billabona met een sublieme pass. López Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Marcos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Barbieri passt de bal met de wreef. Billabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona passt de bal zonder na te denken. Filipović is nu in balbezit. Filipović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filipović is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filipović is nu in balbezit. Filipović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - LDZ Sztorm FC 0:4

34e minuut.
Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea met een sublieme pass. Billabona met een sublieme pass. Alfieri is nu in balbezit. Alfieri draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: halfboye 71%, LDZ Sztorm FC 29%.
halfboye - LDZ Sztorm FC 0:4

48e minuut.
Skrobich is nu in balbezit. Turaneli onderschept slim de pass. Wypij met een sublieme pass. Daar is Alfieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfieri schiet op doel. Niklewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Filipović rent richting de bal. Filipović passt de bal met de wreef. Alfieri is nu in balbezit. Alfieri schiet op doel. Niklewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - LDZ Sztorm FC 0:5

59e minuut.
Truşcă geeft een lange en hoge pass. Alfieri kopt de bal weg. Billabona met een sublieme pass. Filipović is nu in balbezit. Filipović draait met de bal, schiet en ... Niklewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Aplea onderschept slim de pass. Aplea met een sublieme pass. Filipović rent richting de bal. Filipović haalt uit met een fantastische trap. Niklewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - LDZ Sztorm FC 0:6

70e minuut.
Rarok geeft de bal voor. Inworp. Turaneli met een snelle inworp. Klungelig pakt Alfieri de bal. Alfieri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Truşcă passt de bal zonder na te denken. Aplea rent richting de bal. Aplea passt de bal met de wreef. Daar is Alfieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - LDZ Sztorm FC 0:7

79e minuut.
Polok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gołoś komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Feier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feier geeft een lange en hoge pass. Alfieri is nu in balbezit. Alfieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wypij controleert de bal met de borst. Billabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok rent richting de bal. Billabona verovert de bal door een tackle van achteren. Billabona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: halfboye 72%, LDZ Sztorm FC 28%.
halfboye - LDZ Sztorm FC 0:7