Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0066
  • Stadion: Soartex Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2698
FC Baryły RuchChorzów1920
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Grzesiuk speelt de bal door. Dmowski heeft problemen om de bal te vangen. Dmowski probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chwalibóg geeft een lange en hoge pass. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła speelt de bal door. Kuśmierzak rent richting de bal. Kuśmierzak draait met de bal, schiet en ... Cichacki bokst de bal weg.

13e minuut.
Mikulicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogola is nu in balbezit. Dmowski probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierzak controleert de bal met de borst. Kuśmierzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Mikulicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak onderschept slim de pass. Kuśmierzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Polakowski rent richting de bal. Dziobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziobak probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Polakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perczak is nu in balbezit. Skorulski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perczak raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perczak neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mikulicz passt de bal zonder na te denken. Taborski rent richting de bal. Perczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baryły - RuchChorzów1920 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baryły 51%, RuchChorzów1920 49%.
FC Baryły - RuchChorzów1920 0:1

61e minuut.
Grzesiuk rent richting de bal. Perczak onderschept slim de pass. Grzesiuk is nu in balbezit. Perczak verovert de bal door een tackle van achteren. Perczak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gogola passt de bal in één keer door. Mikulicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łoziński. Łoziński krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Grzesiuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flakowski met een snelle inworp. Perczak is nu in balbezit. Perczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Perczak passt de bal in één keer door. Daar is Taborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzesiuk is nu in balbezit. Taborski verovert de bal door een tackle van achteren. Taborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baryły - RuchChorzów1920 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baryły 47%, RuchChorzów1920 53%.
FC Baryły - RuchChorzów1920 0:2