Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
halfboye FC Baryły
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 25.3
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Dmowski met een sublieme pass. Gos geeft de bal voor. Polok is nu in balbezit. Kuśmierzak onderschept slim de pass. Kuśmierzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk geeft een hoge lob. Daar is Dziki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - FC Baryły 0:1

18e minuut.
Fafik rent richting de bal. Dmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dmowski geeft een lange en hoge pass. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lipko verovert de bal door een tackle van achteren. Wypij probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lipko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuśmierzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - FC Baryły 0:2

28e minuut.
Pankiewicz is nu in balbezit. Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz is nu in balbezit. Piesio is nu in balbezit. Piesio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Gos de bal. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski geeft een hoge lob. Piesio rent richting de bal. Piesio draait met de bal, schiet en ... Podgórny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - FC Baryły 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: halfboye 69%, FC Baryły 31%.
halfboye - FC Baryły 1:2

55e minuut.
Fafik geeft een hoge lob. Żbikowski heeft problemen om de bal te vangen. Piesio is nu in balbezit. Piesio schiet op doel. Podgórny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wypij probeert naar een medespeler te passen. Konopiński is nu in balbezit. Konopiński passt de bal zonder na te denken. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboye - FC Baryły 1:3

68e minuut.
Fafik kopt de bal weg. Łoziński is nu in balbezit. Piechna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piechna krijgt een gele kaart. Łoziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzesiuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Polok rent richting de bal. Lipko verovert de bal door een tackle van achteren. Lipko probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierzak rent richting de bal. Kuśmierzak schiet op doel. Niklewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Żbikowski geeft een lange en hoge pass. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dmowski zijn tegenspeler op de grond. Dmowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij met een sublieme pass. Grzesiuk geeft de bal voor. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak schiet op doel. Niklewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: halfboye 59%, FC Baryły 41%.
halfboye - FC Baryły 1:3