Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0066
  • Stadion: Soartex Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1682
Soartex halfboye
Magia Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zaborski passt de bal in één keer door. Gwóźdź rent richting de bal. Gwóźdź passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yediyiğit de bal. Yediyiğit schiet op doel. Niklewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Karzełek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zaborski de bal onder controle te krijgen. Zaborski geeft de bal voor. Gwóźdź probeert de bal met de borst te controleren. Gwóźdź schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wenzhao met een sublieme pass. Karzełek is nu in balbezit. Karzełek geeft een hoge lob. Gwóźdź kan de bal niet met de borst controleren. Gwóźdź schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Karzełek is nu in balbezit. Karzełek geeft een hoge lob. Wenzhao is nu in balbezit. Daar is Wenzhao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenzhao geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zaborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pankiewicz rent richting de bal. Pankiewicz passt de bal in één keer door. Gwóźdź rent richting de bal. Gwóźdź draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wenzhao rent richting de bal. Wenzhao passt de bal met de wreef. Gwóźdź is nu in balbezit. Gwóźdź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - halfboye 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soartex 35%, halfboye 65%.
Soartex - halfboye 1:0

52e minuut.
Wenzhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka rent richting de bal. Piesio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Piesio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Piesio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Wenzhao rent richting de bal. Yediyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediyiğit is nu in balbezit. Yediyiğit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wenzhao verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzhao speelt de bal door. Piotrowicz probeert naar een medespeler te passen. Gwóźdź is nu in balbezit. Gwóźdź haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Niklewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwóźdź rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Wypij ... Strafschop! Gwóźdź roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gwóźdź kan niet meer verder spelen. Kosiński komt het veld opgelopen. Yediyiğit kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - halfboye 2:0

70e minuut.
Polok geeft een lange en hoge pass. Szawala kopt de bal weg. Wenzhao probeert de bal aan de voet te houden. Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dziki geeft de bal voor. Inworp. Karzełek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yediyiğit controleert de bal met de borst. Yediyiğit geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wenzhao verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzhao passt de bal zonder na te denken. Kosiński is nu in balbezit. Kosiński draait met de bal, schiet en ... Piotrowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - halfboye 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soartex 28%, halfboye 72%.
Soartex - halfboye 3:0