Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovan Bratyslawa LDZ Sztorm FC
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 35.7
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen good


3e minuut.
Billabona onderschept slim de pass. Billabona speelt de bal door. Brokowski heeft problemen om de bal te vangen. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cegła is nu in balbezit. Velandia onderschept slim de pass. Velandia passt de bal in één keer door. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - LDZ Sztorm FC 0:1

10e minuut.
López Marcos kopt de bal weg. Göçmez speelt de bal door. Daar is Kukucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipović is nu in balbezit. Filipović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - LDZ Sztorm FC 0:2

13e minuut.
Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona verovert de bal door een tackle van achteren. Billabona met een sublieme pass. Filipović rent richting de bal. Filipović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona rent richting de bal. Filipović rent richting de bal. Filipović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kukucz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - LDZ Sztorm FC 0:3

26e minuut.
Barbieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Marcos heeft problemen om de bal te vangen. López Marcos geeft een hoge lob. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Prażmowski met de inworp. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk geeft een hoge lob. Lim-Duan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olejarczyk zal de hoekschop nemen. Wołyniec krijgt zijn hoofd ertegen. Lim-Duan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Filipović speelt de bal door. Billabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona passt de bal zonder na te denken. Göçmez rent richting de bal. Göçmez haalt uit met een fantastische trap. Kwiręg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Brokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prażmowski rent richting de bal. Turaneli onderschept slim de pass. Filipović rent richting de bal. Filipović schiet op doel. Kwiręg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Göçmez maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwiręg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovan Bratyslawa 61%, LDZ Sztorm FC 39%.
Slovan Bratyslawa - LDZ Sztorm FC 0:3

48e minuut.
Billabona geeft een lange en hoge pass. Daar is Matuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velandia is nu in balbezit. Billabona rent richting de bal. Billabona passt de bal in één keer door. Kwiręg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Göçmez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - LDZ Sztorm FC 0:4

57e minuut.
Brokowski is nu in balbezit. Filipović verovert de bal door een tackle van achteren. Filipović passt de bal in één keer door. Göçmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçmez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. López Marcos met een snelle inworp. Daar is Billabona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billabona haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Göçmez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Truşcă speelt de bal door. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli geeft de bal voor. Göçmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçmez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filipović rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turaneli zal de hoekschop nemen. Göçmez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Barbieri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stelmach met een snelle inworp. Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - LDZ Sztorm FC 1:4

72e minuut.
Billabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Billabona passt de bal met de wreef. Göçmez is nu in balbezit. Filipović rent richting de bal. Filipović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kukucz is nu in balbezit. Kukucz geeft een lange en hoge pass. Inworp. López Marcos met een snelle inworp. Billabona geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kukucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kukucz geeft een hoge lob. Turaneli is nu in balbezit. Turaneli geeft een hoge lob. Göçmez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brokowski. Turaneli raakt geblesseerd tijdens het duel. Filipović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovan Bratyslawa 70%, LDZ Sztorm FC 30%.
Slovan Bratyslawa - LDZ Sztorm FC 1:4