Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovan Bratyslawa Piguaszewscy
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Dzięciołowski probeert naar een medespeler te passen. Wołyniec rent richting de bal. Stalmach probeert naar een medespeler te passen. Tache is nu in balbezit. Tache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwiręg trapt de bal weg. Urbányi kopt de bal weg. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Urbányi passt de bal zonder na te denken. De Laet rent richting de bal. De Laet met een sublieme pass. Tache rent richting de bal. Tache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dzięciołowski kopt de bal weg. Granzini heeft problemen om de bal te vangen. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Asnaghi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Poštovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach geeft een lange en hoge pass. Tache rent richting de bal. Tache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:1

19e minuut.
Urbányi passt de bal in één keer door. Tache rent richting de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap. Kwaśny probeert de bal aan de voet te houden. Aguirre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Prażmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Prażmowski geeft een lange en hoge pass. Matuszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stalmach rent richting de bal. Stalmach haalt uit met een fantastische trap. Kwiręg bokst de bal weg. Daar is Kwaśny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
De Laet kopt de bal weg. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Tache haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kwaśny de bal onder controle te krijgen. Kwiręg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:2

26e minuut.
Granzini speelt de bal door. Poštovský rent richting de bal. Poštovský speelt de bal door. Tache rent richting de bal. Tache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Inworp. Poštovský met de inworp. Cegła kan de bal niet met de borst controleren. Stalmach is nu in balbezit. Stalmach geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:3

35e minuut.
Kwaśny is nu in balbezit. Kwaśny geeft een hoge lob. Inworp. Łach met de inworp. Aguirre geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Poštovský passt de bal in één keer door. Stalmach heeft problemen om de bal te vangen. Stalmach passt de bal met de wreef. Tache is nu in balbezit. Tache draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovan Bratyslawa 81%, Piguaszewscy 19%.
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:3

53e minuut.
Poštovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stalmach is nu in balbezit. Kukucz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stalmach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tache legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:4

54e minuut.
Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażmowski passt de bal zonder na te denken. Tache is nu in balbezit. Tache met een sublieme pass. Kukucz onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Urbányi geeft de bal voor. Daar is Kwaśny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:5

58e minuut.
Urbányi met een sublieme pass. Tache is nu in balbezit. Tache speelt de bal door. Stalmach rent richting de bal. Stalmach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:6

61e minuut.
Urbányi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jacobi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Prażmowski is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tache de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Kwiręg trapt de bal weg van het doel. Jacobi speelt de bal door. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stalmach krijgt zijn hoofd ertegen. Kukucz kopt de bal weg. Kwaśny probeert de bal aan de voet te houden. Stalmach rent richting de bal. Stalmach haalt uit met een fantastische trap. Kwiręg bokst de bal weg.

73e minuut.
Dzięciołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet verovert de bal door een tackle van achteren. Poštovský rent richting de bal. Poštovský geeft een hoge lob. Tache maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:7

78e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache met een sublieme pass. Stalmach is nu in balbezit. Stalmach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:8

82e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Jacobi rent richting de bal. Jacobi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kukucz de bal. Stalmach rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:9

85e minuut.
Jacobi rent richting de bal. Jacobi passt de bal zonder na te denken. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache geeft een lange en hoge pass. Kwiręg probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kwiręg trapt de bal weg van het doel. Dzięciołowski heeft problemen om de bal te vangen. De Laet kopt de bal weg. Tache is nu in balbezit. Tache haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Jacobi probeert naar een medespeler te passen. Poštovský met een sublieme pass. Tache met een sublieme pass. Stalmach rent richting de bal. Stalmach draait met de bal, schiet en ... Kwiręg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Tache draait met de bal, schiet en ... Kwiręg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovan Bratyslawa 63%, Piguaszewscy 37%.
Slovan Bratyslawa - Piguaszewscy 0:10