Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁapczyweRobale RuchChorzów1920
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Kacała verovert de bal door een tackle van achteren. Kacała geeft een hoge lob. Taborski rent richting de bal. Perczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RuchChorzów1920 0:1

11e minuut.
Kacała geeft een lange en hoge pass. Flakowski kopt de bal weg. Perczak is nu in balbezit. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RuchChorzów1920 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Chmielnicki de bal. Gorzkowicz is nu in balbezit. Taborski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taborski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Białgoń onderschept slim de pass. Białgoń speelt de bal door. Chmielnicki is nu in balbezit. Gorzkowicz rent richting de bal. Gorzkowicz draait met de bal, schiet en ... Cichacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Chmielnicki passt de bal met de wreef. Juźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juźwiak geeft een lange en hoge pass. Gorzkowicz rent richting de bal. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Regosz passt de bal met de wreef. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz met een sublieme pass. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RuchChorzów1920 1:2

26e minuut.
Gogola rent richting de bal. Regosz onderschept slim de pass. Regosz geeft een lange en hoge pass. Gorzkowicz is nu in balbezit. Gorzkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Cichacki trapt de bal weg. Perczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń maakt een afschuwelijke overtreding. Perczak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Perczak kan niet meer verder spelen. Klungelig pakt Białgoń de bal. Nieziemski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁapczyweRobale 50%, RuchChorzów1920 50%.
ŁapczyweRobale - RuchChorzów1920 1:2

60e minuut.
Kacała rent richting de bal. Gorzkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Kurski de bal. Kacała is nu in balbezit. Kacała met een sublieme pass. Gorzkowicz is nu in balbezit. Gorzkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kacała heeft problemen om de bal te vangen. Regosz is nu in balbezit. Regosz met een sublieme pass. Chmielnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielnicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mikuła passt de bal in één keer door. Inworp. Białokozowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Flakowski kopt de bal weg. Nieziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski probeert naar een medespeler te passen. Taborski rent richting de bal. Taborski haalt uit met een fantastische trap. Świstek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - RuchChorzów1920 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁapczyweRobale 58%, RuchChorzów1920 42%.
ŁapczyweRobale - RuchChorzów1920 1:3