Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RuchChorzów1920 ŁapczyweRobale
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Matuszek probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perczak heeft problemen om de bal te vangen. Perczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - ŁapczyweRobale 1:0

26e minuut.
Regosz probeert naar een medespeler te passen. Flakowski rent richting de bal. Stramowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stramowski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Perczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń begaat een overtreding. Perczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Widzisz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Guentzel de bal. Perczak rent richting de bal. Perczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RuchChorzów1920 44%, ŁapczyweRobale 56%.
RuchChorzów1920 - ŁapczyweRobale 1:0

50e minuut.
Chmielnicki passt de bal zonder na te denken. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń passt de bal zonder na te denken. Gorzkowicz is nu in balbezit. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Guentzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perczak onderschept slim de pass. Stramowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stramowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Matuszek rent richting de bal. Matuszek passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Białgoń de bal onder controle te krijgen. Taborski is nu in balbezit. Taborski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Regosz met de inworp. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel geeft een lange en hoge pass. Gorzkowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Regosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielnicki rent richting de bal. Kacała met een sublieme pass. Chmielnicki is nu in balbezit. Chmielnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dambor geeft een lange en hoge pass. Gorzkowicz rent richting de bal. Mikuła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorzkowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RuchChorzów1920 50%, ŁapczyweRobale 50%.
RuchChorzów1920 - ŁapczyweRobale 1:0