Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0068
  • Stadion: Pustynianka
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32797
FC Pustyny Latający Holender
Lider Tactiek T27
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 19
solid Schieten hopeless
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hoogwegt verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming geeft de bal voor. Klungelig pakt Acıbadem de bal. Morozhyuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński passt de bal zonder na te denken. Morozhyuk is nu in balbezit. Morozhyuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Latający Holender 1:0

10e minuut.
Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming geeft een lange en hoge pass. Morozhyuk is nu in balbezit. Morozhyuk haalt uit met een fantastische trap. Arryn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Latający Holender 2:0

16e minuut.
Van Dyk haalt uit met een fantastische trap. Arryn met een sublieme pass. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński geeft een hoge lob. McHewitt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Latający Holender 3:0

37e minuut.
Fleming rent richting de bal. Fleming speelt de bal door. Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyk onderschept slim de pass. Van Dyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kalm is nu in balbezit. Kalm geeft de bal voor. Morozhyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Morozhyuk haalt uit met een fantastische trap. Arryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Latający Holender 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 23%, Latający Holender 77%.
FC Pustyny - Latający Holender 4:0

46e minuut.
Wajda komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Baptista passt de bal in één keer door. Kalm heeft problemen om de bal te vangen. Kalm passt de bal met de wreef. Morozhyuk rent richting de bal. Morozhyuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
McHewitt rent richting de bal. Wajda verovert de bal door een tackle van achteren. Wajda geeft een lange en hoge pass. Morozhyuk is nu in balbezit. Morozhyuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Baptista geeft een lange en hoge pass. Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda onderschept slim de pass. Wajda haalt uit met een fantastische trap. Arryn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Latający Holender 5:0

72e minuut.
Arryn met een sublieme pass. Pieczyński probeert naar een medespeler te passen. Tymrowski heeft problemen om de bal te vangen. Tymrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Pieczyński geeft een lange en hoge pass. McHewitt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fleming met een sublieme pass. Wajda is nu in balbezit. Wajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Henderson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cupiał komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kalm passt de bal zonder na te denken. Fleming rent richting de bal. Fleming passt de bal met de wreef. Morozhyuk is nu in balbezit. Morozhyuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 33%, Latający Holender 67%.
FC Pustyny - Latający Holender 5:0