Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninja Turtles The Talents FC
442 Tactiek 3-5-2 #1
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 40.6
adequate Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Lefkowicz speelt de bal door. Hrust is nu in balbezit. Mangiagalli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mangiagalli krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Śliwiok met een sublieme pass. Di Fante rent richting de bal. Di Fante speelt de bal door. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hrust is nu in balbezit. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu passt de bal met de wreef. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - The Talents FC 0:1

12e minuut.
Vidojević rent richting de bal. Bumbescu begaat een overtreding. Vidojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajavuo met een snel genomen vrije trap. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klungelig pakt Zasusz de bal. Wersaczewski is nu in balbezit. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - The Talents FC 0:2

15e minuut.
Buccauw is nu in balbezit. Zasusz rent richting de bal. Bumbescu rent richting de bal. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Pohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Randa speelt de bal door. Minár kan de bal niet met de borst controleren. Caiafa is nu in balbezit. Minár verovert de bal door een tackle van achteren. Minár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. B. Tóth neemt de hoekschop. Altınordu rent richting de bal. Minár rent richting de bal. Minár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - The Talents FC 1:2

26e minuut.
Surma speelt de bal door. Mangiagalli rent richting de bal. Mangiagalli speelt de bal door. Minár is nu in balbezit. Minár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lefkowicz trapt de bal weg van het doel. B. Tóth heeft problemen om de bal te vangen. Vidojević is nu in balbezit. B. Tóth onderschept slim de pass. B. Tóth geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Caiafa speelt de bal door. Hrust is nu in balbezit. Hrust speelt de bal door. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Pohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Rajavuo geeft een hoge lob. Surma kopt de bal weg. Buccauw is nu in balbezit. Buccauw draait met de bal, schiet en ... Lefkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ninja Turtles - The Talents FC 2:2

40e minuut.
Aguado rent richting de bal. Aguado passt de bal zonder na te denken. Di Fante rent richting de bal. Buccauw rent richting de bal. Buccauw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Surma rent richting de bal. Zauder onderschept slim de pass. Zauder passt de bal zonder na te denken. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 50%, The Talents FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ninja Turtles - The Talents FC 2:2

48e minuut.
Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević verovert de bal door een tackle van achteren. Vidojević met een sublieme pass. Hrust is nu in balbezit. Hrust schiet op doel. De bal raakt de paal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski geeft een hoge lob. Inworp. Vidojević met een snelle inworp. Hrust geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Di Fante verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fante kan de bal niet met de borst controleren. Di Fante passt de bal in één keer door. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zauder met een snelle inworp. Caiafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiafa speelt de bal door. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Pohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bumbescu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumbescu passt de bal met de wreef. Minár rent richting de bal. Minár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vidojević probeert naar een medespeler te passen. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust passt de bal zonder na te denken. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Pohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - The Talents FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 44%, The Talents FC 56%.
Ninja Turtles - The Talents FC 2:3