Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MRKS Włókniarz Pabianice The Talents FC
Normal Tactiek 3-5-2 #1
36% Balbezit 64%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


8e minuut.
Antoniak is nu in balbezit. Mazzei rent richting de bal. Mazzei geeft een hoge lob. Hrust heeft problemen om de bal te vangen. Hrust draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Zauder is nu in balbezit. Zauder geeft een hoge lob. Górek heeft problemen om de bal te vangen. Hrust rent richting de bal. Hrust draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zauder passt de bal in één keer door. Daar is Mazzei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzei passt de bal in één keer door. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Draba speelt de bal door. Zauder kopt de bal weg. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:1

30e minuut.
Bartczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zauder met de inworp. Klungelig pakt Zasusz de bal. Zasusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Caiafa geeft de bal voor. Kosynier kopt de bal weg. Zasusz kan de bal niet met de borst controleren. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Draba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:2

40e minuut.
Rajavuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajavuo passt de bal in één keer door. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:3

41e minuut.
Antoniak onderschept slim de pass. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fante rent richting de bal. Zajdel rent richting de bal. Zajdel schiet op doel. Raimbault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raimbault met een sublieme pass. Zasusz is nu in balbezit. Hrust rent richting de bal. Hrust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRKS Włókniarz Pabianice 51%, The Talents FC 49%.
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:3

49e minuut.
Mazzei geeft een hoge lob. Bartczak probeert de bal aan de voet te houden. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:4

51e minuut.
Antoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Gładysz begaat een overtreding. Gładysz krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Draba trapt de bal weg. Zauder kopt de bal weg. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Buzała met een sublieme pass. Zasusz rent richting de bal. Zasusz passt de bal in één keer door. Hrust is nu in balbezit. Hrust schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gładysz geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Raimbault trapt de bal weg van het doel. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chlastawa verovert de bal door een tackle van achteren. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiafa onderschept slim de pass. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:5

71e minuut.
Gancarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauder verovert de bal door een tackle van achteren. Zauder speelt de bal door. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:6

75e minuut.
Zauder rent richting de bal. Zauder met een sublieme pass. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel. Draba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:7

77e minuut.
Klungelig pakt Hrust de bal. Gładysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust onderschept slim de pass. Hrust schiet op doel. Draba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:8

79e minuut.
Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buzała de bal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bartczak geeft een hoge lob. Inworp. Zauder met de inworp. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hrust draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Draba met een harde bal richting middenveld. Hrust kan de bal niet met de borst controleren. Hrust schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:9

87e minuut.
Rajavuo rent richting de bal. Rajavuo probeert naar een medespeler te passen. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrust springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRKS Włókniarz Pabianice 77%, The Talents FC 23%.
MRKS Włókniarz Pabianice - The Talents FC 0:10